Trouwen bij Kasteel Rosendael « Huwelijk

Kasteel Rosendael

Rosendael 1
6891 DA Rozendaal

026 3644645
rosendael@glk.nl
www.glk.nl/rosendael

Trouwen in een besloten en huiselijke intieme sfeer!

Kasteel Rosendael, gelegen in de bosrijke omgeving ten noorden van Arnhem in het plaatsje Rozendaal, behoort tot de mooiste historische landhuizen in Nederland. Het begon zijn geschiedenis eeuwen geleden als residentie van de graven en hertogen van Gelre. Bij kasteel en park Rosendael trouwen jullie in een besloten en huiselijke intieme sfeer!

Het landgoed is vanuit alle windstreken goed bereikbaar en beschikt over voldoende parkeergelegenheid. De entourage van de gehele locatie zal zeer zeker zorgen voor een onnavolgbare indruk. Een belangrijke reden dat men voor Rosendael kiest is dat men de gehele dag op het landgoed kan doorbrengen.
Trouwen in Rozendaal

Huwelijksvoltrekking

De huwelijksvoltrekking op Kasteel Rosendael vindt plaats in de prachtige Torenzaal van het kasteel. Deze zaal is gesitueerd in de donjon en biedt 45 zitplaatsen en 15 staanplaatsen. Vanuit de Torenzaal hebben jullie en de gasten meerdere uitzichten op het omringende landschapspark.

Het is ook mogelijk in de rozentuin  te trouwen. Dit kan tot 50 personen en dan hebben jullie in geval van slecht weer de Torenzaal in het kasteel als uitwijklocatie. Zijn er meer dan 50 genodigden dan is het raadzaam de Oranjerie als slecht weer locatie af te huren (meerprijs op aanvraag). Voor buiten trouwen gelden wel extra kosten voor plaatsing meubilair (€ 75,00).

Fotoreportage

Het maken van een fotoreportage is op aanvraag mogelijk in het schitterende landschapspark van dinsdag tot en met zondag  tussen 11.00 en 16.00 uur.

Taart & toost, receptie, diner of feestavond

Indien jullie voornemens zijn naast de huwelijksvoltrekking ook van de andere faciliteiten op het landgoed gebruik te maken neem dan gerust contact met ons op.

Op de aangrenzende romantische veranda van het kasteel (of in de Rode Salon) kan de bruidstaart worden aangesneden en een champagne toost worden uitgebracht. Een feestelijke ontvangst in de vorm van receptie, diner of feestavond is voor kleine gezelschappen mogelijk in het kasteel en voor de grotere gezelschappen kunnen wij de prachtige Oranjerie van harte aanbevelen.
Trouwlocatie in Rozendaal

In het kasteel kunnen jaarrond festiviteiten plaatsvinden. De Oranjerie is daarentegen uitsluitend beschikbaar van medio mei tot en met medio oktober. Van uitgeserveerd diner tot een heerlijk buffet, van een klein hapje tot een tapasbuffet. Op culinair gebied is van alles mogelijk. Wij werken samen met een vaste huiscateraar.

Persoonlijk gesprek & locatiebezichtiging

In een persoonlijk gesprek, op afspraak, zullen wij graag nader ingaan op de details omtrent jullie huwelijksdag. Aan de hand hiervan sturen wij jullie een vrijblijvende offerte. 

Gerelateerde artikelen

De leukste zomerse trouwideeën

Tips bij buiten trouwen

Kosten trouwen in de kerk

Buitengewone trouwlocaties

Gerelateerde bedrijven