Trouwen bij Gemeente Rozendaal « Huwelijk

Gemeente Rozendaal

Kerklaan 1
6891 CL Rozendaal

026 3843666
gemeente@rozendaal.nl
www.rozendaal.nl

Trouwlocaties in Rozendaal

Je trouwt modern in een historische locatie, als je kiest voor het gemeentehuis van Rozendaal. De oudste kern van het gemeentehuis is het voormalige18e-eeuwse landhuis Rosenaeth. Oorspronkelijk werd het pand gebruikt als herberg, later als gemeentehuis en als burgemeesterswoning.

Kasteel Rosendael is een historisch landhuis met fraai ingerichte vertrekken en een indrukwekkende middeleeuwse donjon. Binnen is een bijzondere collectie meubelen, zilver en porselein te bezichtigen. Buiten is de tuin met het bos eromheen. Trouwzaal De Groene Kamer is intiem en niet geschikt voor grote gezelschappen.

Trouwen in de 17e-eeuwse Muziekkoepel van The Hunting Lodge betekent trouwen in een sprookjesachtige omgeving. In het schemerdonker het jawoord geven omringd door fakkels en vuurkorven is een droom voor velen. Bij slecht weer zijn uitwijkmogelijkheden in The Hunting Lodge.

De historische (Protestantse) kerk van Rozendaal stamt uit 1758 en ligt schuin tegenover kasteel Rosendael. Het sober ogende gebouw is aan de binnenzijde voorzien van een prachtige Jugendstil muurschildering daterend uit 1905, van de hand van Gerrit van der Hoef. Een prachtige plek om je trouwceremonie te laten plaatsvinden.

Bruidsmagazine

Gerelateerde artikelen

17 maart: Duurzaam Trouwen Hengelo

Trouwen in Gelderland

Sprookjesachtige kasteelbruiloft in Rosendael

Dit zijn de 5 mooiste huwelijksreizen naar Afrika

Gerelateerde bedrijven