Sprookjesachtige kasteelbruiloft in Rosendael « Huwelijk

Sprookjesachtige kasteelbruiloft in Rosendael

Wanneer jullie op het kasteel trouwen dan verzorgen wij voor jullie het huwelijksarrangement Romantisch Rosendael. Uiteraard is dit slechts de basis van jullie huwelijksdag en wordt dit arrangement samen met jullie verder uitgewerkt!
Trouwen bij Kasteel Rosendael

Huwelijksarrangement Romantisch Rosendael: € 2.250,00 

  • Huwelijksceremonie in het kasteel of rozentuin

  • Gebruik van het kasteel & park voor jullie fotoshoot

  • Prosecco toost met alle genodigden op de veranda

  • Picknickmand, incl. fles Prosecco voor het bruidspaar (voor het nagenieten op een later moment)

  • Verwenpakket voor de ceremoniemeester

  • Goodiebag voor alle genodigden

Trouwen in de Torenzaal

Terwijl jullie naar de Torenzaal worden geleid, hebben jullie bijna niet genoeg tijd om alle pracht en praal van de voorgaande kamers te bekijken. Middeleeuwse meubelstukken sieren de ruimtes. De inrichting lijkt wel hetzelfde gebleven als zevenhonderd jaar geleden; porseleinen kopjes, secretaires, oude boeken en schriften, overal hangen hertengeweien en indrukwekkende schilderijen. De Torenzaal is verrassend licht en biedt uitzicht op de schelpengalerij en het omliggende park. In het midden van de zaal staat het bruidsbankje met bijpassende stoelen voor de getuigen al voor jullie klaar. De Torenzaal is gesitueerd in de donjon en bied 45 zitplaatsen en 15 staanplaatsen.

De ceremonie kan feestelijk worden afgesloten met een huwelijkstoost op de romantische veranda van het kasteel.
Trouwen bij Kasteel Rosendael

Buiten trouwen in de rozentuin

Ook buiten trouwen is een optie. Er kan bij kasteel Rosendael midden in de rozentuin getrouwd worden, samen met al jullie gasten. Er is in de rozentuin plek voor ruim 100 gasten, waarbij de aan de rozentuin grenzende Oranjerie als back-up kan worden gebruikt in geval van slecht weer (meerprijs op arrangement). Willen jullie liever de Torenzaal gebruiken? Dan is er plek voor 60 personen.

Bruiloftsfotoshoot in de kasteeltuin

In het park rondom het kasteel zijn veel sprookjesachtige plekken waar jullie foto’s kunnen nemen. Zo mag een bezoekje aan de beroemde Bedriegertjes niet ontbreken en ook de schelpengalerij leent zich uitstekend voor bruidsfoto's. Terwijl de gasten worden vermaakt met een rondleiding door het kasteel en het park, hebben jullie alle tijd om foto’s te laten maken en even tot rust te komen. Geniet met gesloten ogen van het gekletter van de cascades, de fluitende vogels, het gezoem van de bijen. Vergeet niet om een foto te maken bij de prachtige magnoliaboom, die in bloei een ontzettend romantisch decor vormt. Liever in het kasteel foto’s maken? Ook dat behoort tot de mogelijkheden.

Verwennerijen

Jullie krijgen als bruidspaar een voucher voor een gevulde picknickmand zodat jullie op een later moment kunnen komen nagenieten op jullie plekje Rosendael. Ook voor jullie ceremoniemeester hebben wij een verwenpakket als bedankje klaarstaan en trakteren wij jullie genodigden op een goodiebag van het kasteel met onder meer een entreeticket voor een bezoek aan één van onze 7 kastelen van Geldersch Landschap & Kastelen.

Wij ontvangen jullie graag!

Willen jullie meer informatie en persoonlijk de sfeer komen proeven? Neem contact met ons op voor een privérondleiding op het kasteel! Bel ons: 026-3644645 of mail naar rosendael@glk.nl. Graag tot ziens!

Reageren

Gerelateerde artikelen

Sprookjesachtige kasteelbruiloft in Rosendael

Gerelateerde bedrijven