Trouwen op platte schoenen « Huwelijk

Trouwen op platte schoenen

Eerlijk is eerlijk, hakken staan vaak prachtig en je krijgt er een mooie houding van, maar een groot voordeel van platte schoenen is dat je er de hele avond op rond kunt paraderen, zonder pijnlijke voeten.

Ballerina's

Met stijlvolle ballerina's zit je altijd goed. Ze zijn er in kant of met steentjes, in een opvallende kleur of glimmend wit. Zo is er altijd wel een paar te vinden dat mooi staat bij je jurk. Ook passen ballerina's bij een romantisch, sprookjesachtig bruiloftsthema soms júíst beter.

Sandaaltjes

Vooral op een zomerbruiloft zijn hakken echt niet noodzakelijk en passen sandaaltjes heel goed bij het geheel. Trouwen jullie op het strand? Op blote voeten of slippers trouwen voelt heerlijk vrij en kan prima met een beachthema.

Gympen

Stoer, nonchalant en lekker anders zijn gympen onder je trouwjurk. Van All Stars tot Vans of hippe Nikes, gympen lopen heerlijk en kunnen vooral onder een wat kortere jurk heel stoer staan. Op de site van Converse kun je je eigen sneakers ontwerpen incl. korte tekst (bv jullie trouwdatum).Sneakers trouwen

Heel praktisch misschien, maar sommige bruiden dragen ook gympen wanneer hun jurk juist heel lang is en de schoenen niet zichtbaar zijn; als er iets comfortabel is en de hele avond fijn zit dan zijn dat je favoriete gympen wel.

Tip! Veel bruiden gaan tegenwoordig voor hoge hakken en nemen een paar platte schoenen mee voor het betere danswerk. Houd daarbij wel rekening met de lengte van je trouwjurk. Als die is bepaald naar aanleiding van je high heels, hangt hij met een paar ballerina's waarschijnlijk op de grond.

Door Rinske van Rootselaar
Foto: Lindsay-phillips.com

Bruidsmagazine

 

Reageren

Gerelateerde artikelen

Koop het ideale huwelijkscadeau

Jouw bruidsschoenen en de drie belangrijkste vragen

Trouwschoenen voor de bruidegom: wat trek je aan?

Schoenen voor de bruidegom

Gerelateerde bedrijven