Jouw bruidsschoenen en de drie belangrijkste vragen « Huwelijk
Large_trouwschoenen_elsacolouredshoes_bruidsschoenen

Jouw bruidsschoenen en de drie belangrijkste vragen

Ons voorstel: laat je inspireren door onze collecties Rainbow Club en Fiarucci vol met de mooiste modellen, materialen en pasvormen. Want anno 2020 is letterlijk alles mogelijk! Klassieke pumps, een glitterhak, gekleurde heels of misschien een paar stoere sneakers? Alles kan, zolang het maar liefde op het eerste gezicht is!
Bruidschoenen Elsa Coloured Shoes

 1. HOE KIES IK DE PERFECTE TROUWSCHOEN?
  Je jurk en trouwlocatie spelen hierbij een doorslaggevende rol. Een oogverblindende prinsessenjurk bij een kasteel vraagt om een elegante pump of een lief sandaaltje. Bij een bruiloft in de buitenlucht passen meer bohemian schoenen. Elsa Coloured Shoes heeft het gelukkig allemaal! Let ook op comfort: de meeste schoenen uit de Rainbow Club en Fiarucci collecties zijn voorzien van een heerlijk zachte binnenvoering (bliss).

 2. WAAR VIND IK DE PERFECTE BRUIDSSCHOENEN?
  In de bruidsmodewinkel. Veel bruiden vinden het fijn om zoveel mogelijk in dezelfde winkel te kopen. Het bespaart tijd en je kunt de jurk en accessoires gelijk bij elkaar zien. De ervaren verkoopsters weten precies waar je op moet letten en welke schoen bij je jurk past.

 3. WAT DOE IK MET MIJN SCHOENEN NA DE BRUILOFT?
  Als je hebt gekozen voor een wit of ivoor paar van satijn, kun je gebruikmaken van de Colour Service van Elsa Coloured Shoes. Zo kun je jouw bruidsschoenen omtoveren tot een paar heels die je ook na de bruiloft blijft dragen.Bruidsschoenen inkleuren

  Als je schoenen je heilig zijn, kun je ze natuurlijk voorzichtig verpakken en bewaren in de doos. Je kunt ze ook transformeren tot uniek interieuraccessoire. Onder een glazen stolp of in een vitrinekast herinneren ze je dagelijks aan jullie geweldige dag.

Reageren

Gerelateerde artikelen

Large_bruidslingerie_poirier

Bruidslingerie moet uitdagen

Large_bruidsaccessoires_sillystuff

Bruidsaccessoires laten je stralen

Large_trouwschoenen_elsacolouredshoes_bruidsschoenen

Jouw bruidsschoenen en de drie belangrijkste vragen

Large_bruidsaccessoires_nadine-de-ruiter

Bruidsaccessoires voor hem en haar

Gerelateerde bedrijven