Jouw bruidsschoenen en de drie belangrijkste vragen « Huwelijk

Jouw bruidsschoenen en de drie belangrijkste vragen

Naast dat de schoenen super comfy moeten zitten, willen wij vrouwen ook schitteren in prachtige bruidsschoenen right? We got you! ShoeStories heeft een breed assortiment bruidsschoenen voor elk type bride to be, met haar eigen stijl en persoonlijkheid.
Bruidsschoenen kopen

Let’s get inspired! In onze webshop vind je de allermooiste bruidsschoenen van onze merken Rainbow Club en Fiarucci. Ga jij voor een klassiek paar bruidsschoenen, zijn sneakers he-le-maal jouw ding of ben jij into sexy killer heels? In dit artikel geven we jou wat handige tips bij het kopen van jouw bruidsschoenen. Zo ben jij er zeker van bent dat jij jouw solemate gaat vinden:Bruidschoenen Elsa Coloured Shoes

  1. HOE KIES IK DE PERFECTE TROUWSCHOEN?
    Jouw dreamdress en de plek waar jullie elkaar het ja-woord geven spelen een belangrijke rol in jouw keuze voor het perfecte paar bruidsschoenen. Gaan jullie voor een Beach of Boho wedding? Draag dan een comfy bruidsschoen met een sleehak of ga voor een platte trouwschoen. Trouwen jullie in een kasteel? You can never go wrong met een klassieke bruidspump!

  2. WAAR VIND IK DE PERFECTE BRUIDSSCHOENEN?
    Het perfecte paar bruidsschoenen vind je online op myshoestories.nl, met gratis verzending, 14 dagen bedenktijd en achteraf betalen ben jij er zeker van dat jij jouw solemate gaat vinden. Shop jij liever in de bruidswinkel? Ga naar onze webshop om erachter te komen waar je ons meest dichtstbijzijnde verkooppunt kunt vinden.

  3. WAT DOE IK MET MIJN SCHOENEN NA DE BRUILOFT?
    Jouw bruidsschoenen zijn een accessoires met liefdevolle herinneringen aan jullie big-day. Wil jij jouw schoenen op een unieke manier bewaren, maar niet meer dragen? Tover ze dan om tot stylish interieuraccessoire door ze bijvoorbeeld te plaatsen in een glazen stolp. Wist je dat de collectie van ShoeStories ook bestaat uit bruidsschoenen die je na jullie bruiloft door kunt dragen tijdens bijvoorbeeld een party? Ga bijvoorbeeld voor een rosé gouden bruidsschoen met of zonder glitters?

Bruidsschoenen inkleuren

Op zoek naar gekleurde of matching schoenen? Dan is onze Colour Studio echt wat voor jou! In de Colour Studio kunnen wij alle inkleurbare schoenen en tassen uit de Rainbow Club collectie in de gewenste kleur verven. Kijk op myshoestories.com voor alle info. We love to see you shine!

Reageren

Gerelateerde artikelen

Alles wat je moet weten over de nieuwste trouwjurken collecties

Waarom een maatpak het ideale trouwpak is

Kleding voor de bruidskinderen

De bruidsmode trends voor 2023

Gerelateerde bedrijven