Trouwen bij Suus Bridal Boutique « Huwelijk

Suus Bridal Boutique

utrechtseweg 138
6862 AR Oosterbeek

06 52058799
info@suusbridalboutique.nl
www.suusbridalboutique.nl

Wat fijn dat je er bent. Welkom bij Suus!

Bij Suus Bridal Boutique moet het uitzoeken van dé jurk een feest zijn. De kleinschaligheid van onze boutique en de persoonlijke service zorgen ervoor dat alle aandacht volledig op jou gericht is. Maak een afspraak en kom onze stijlvolle collectie trouwjurken zelf ontdekken.Suus Bridal Boutique

Over ons

Suus Bridal Boutique is opgericht met een passie voor bruidsmode. Met veel zorg en toewijding is door eigenaresse Suzanne Bresser-Brakenhoff gewerkt aan het creëren van een elegante en sfeervolle boutique waar het uitzoeken van dé jurk een feest moet zijn. De kleinschaligheid van de boutique en de persoonlijke service zorgen ervoor dat alle aandacht volledig op de aanstaande bruid is gericht. Zo creëren we een onvergetelijke ervaring in de aanloop naar de trouwdag.

Onze collectie

Met de semi-couture collectie, bestaande uit trouwjurken, tops, rokken en accessoires, biedt Suus Bridal Boutique een zorgvuldig samengestelde bruidsmodelijn in de prijsklasse van 799,- tot 3.500,- euro.

Onze collectie omvat een diverse mix van stijlen, van tijdloos en klassiek tot eigentijds en trendy, en wordt samengesteld met zorg en aandacht voor detail. Wij zijn er trots op om gerenommeerde merken zoals GBS Herve Paris, Modeca, Sina C. en Poirier accessoires in onze boetiek aan te bieden. Ieder merk draagt zijn unieke stijl uit, waardoor we een breed aanbod hebben voor de wensen van elke bruid.Bruidsmode Gelderland Suus Bridal Boutique

Heb je een vraag over onze werkwijze en service of wil je telefonisch een afspraak maken? We staan je graag te woord. Neem gerust telefonisch contact op of maak een afspraak via onze website.

"Zo blij dat ik Suus Bridal Boutique heb ontdekt! Suus denkt met je mee, geeft geweldige persoonlijke aandacht, en heeft er alles aan gedaan om mijn droomjurk te vinden en op tijd binnen te krijgen. Een bruidsjurk kopen is al een bijzonder moment, maar Suus zorgt er met haar passie en enthousiasme voor dat het kopen van een jurk nog leuker is. Dankjewel!!!"

Gerelateerde artikelen

Waarom een maatpak het ideale trouwpak is

Alles wat je moet weten over de nieuwste trouwjurken collecties

Kleding voor de bruidskinderen

De bruidsmode trends voor 2023

Gerelateerde bedrijven