Tijd voor de bruidegom « Huwelijk

Tijd voor de bruidegom

Ga ruim voor je bruiloft op zoek naar een mooi trouwpak en maak van te voren een afspraak, zodat de verkoper van de bruidsmodezaak alle tijd voor je heeft. Ga op zoek naar een pak dat bij jouw smaak en jullie bruiloft past. Tegenwoordig kun je ook met een trouwpak alle kanten op. Dat maakt het moeilijker, maar hierdoor heb je straks wel echt een pak dat bij jou past.

Tip! Neem eventueel een stukje stof van de bruidsjurk mee, zodat jullie sowieso matchen, of vraag je aanstaande schoonmoeder of schoonzus (die weet hoe de jurk er uitziet) om mee te gaan.

Accessoires

De juiste accessoires zijn belangrijk en maken het geheel af. Zorg dus dat je overhemd, das, manchetknopen, schoenen en riem goed bij elkaar passen. Het is handig om, indien mogelijk, alles in één winkel te kopen. Vergeet ook niet om je sokken bij je pak uit te zoeken.
Ben je helemaal geslaagd? Pas je pak dan nog wel even kort voor de bruiloft, zodat je niet voor verrassingen komt te staan. Bewaar hem uiteindelijk in een kledinghoes tegen kreukels.

Verzorging

Vergeet niet om je voor de bruiloft goed te verzorgen. Logisch, zou je zeggen, maar een aanstaande trouwdag brengt nou eenmaal spanning met zich mee, waardoor je dingen kunt vergeten. Denk bijvoorbeeld aan het scheren van je baard. Heb je een gevoelige huid? Scheer dan een paar dagen niet, zodat de huid helemaal rustig is wanneer je je scheert voor de grote dag. Zorg ook voor een wit en stralend gebit en ga nog even naar de kapper. Maak het geheel af met een lekker geurtje en een goede deodorant, maar houd het wel subtiel.

Door Rinske van Rootselaar
Foto: Nadine de Ruiter Fotografie

Reageren

Gerelateerde artikelen

Trends in trouwpakken 2024

Een onvergetelijke bruiloft met een op maat gemaakt trouwpak van Michael&Giso

De bruidsmode trends voor 2023

Waarom bretels de perfecte mode accessoires zijn bij een huwelijk

Gerelateerde bedrijven