Trouwen bij Barsoi Mannenmode « Huwelijk

Barsoi Mannenmode

Zadelstraat 25
3511 LS Utrecht

030 2342246
info@barsoiutrecht.com
www.barsoiutrecht.com

Trouwen 2024. The Barsoi Wedding Experience.

De mooiste (trouw)pakken in de gezelligste straat van Utrecht, op 100m. van de Domtoren.Barsoi Mannenmode

Het perfecte trouwpak waarin u zelfverzekerd, comfortabel en in stijl het ja-woord kunt geven ziet er voor iedere bruidegom anders uit. Wij helpen u graag om uw trouwkostuum samen te stellen, geheel naar u persoonlijke smaak en wensen. Ook voor de vaders, getuigen en vrienden staan wij paraat bij de zoektocht voor een geschikt pak voor deze onvergetelijke dag.

Wat kost een trouwpak bij Barsoi?

Wij kunnen je al een prachtig trouwpak aanbieden vanaf €249,- wil je van wat extra opties of luxere stoffen genieten, dan kom je uit tussen de €300,- en €500,- Ook als je een budget trouwpak in gedachten hebt helpen we je graag! Wij hebben ook volop keus in €198,- (die je daarna perfect door kan dragen) .Barsoi trouwpak

Barsoi Mannenmode de kostuumspecialist van Utrecht

Bij Barsoi Mannenmode vindt u een brede collectie kostuums, hemden en dassen zodat wij u kunnen kleden voor elke gelegenheid. Een bruiloft, sollicitatiegesprek, meeting of een luxe etentje. Voor vele bijzondere momenten kan een man een net pak uit de kast trekken. Gelukkig is er meer dan genoeg keus in pakken voor heren!

Welke stijl past het best bij u? Een klassiek kostuum, een driedelig pak, smoking of een business suit? Onze kostuums passen jong en oud en zijn beschikbaar in alle maten. Ook als u een speciale pasvorm zoekt, helpen we u graag en geven we u het beste advies. En natuurlijk kunt u bij ons uw kostuum helemaal afmaken door gelijk het juiste overhemd erbij te kiezen, al dan niet met bijpassende stropdas.

“Top zaak als ik zes sterren kon geven deed ik dat. Geweldig geholpen aan mijn trouwpak. Erg professioneel met wat humor en kennis van zaken. Alles om de klant te helpen kwalitatief erg goed en de prijs is ook nog eens aangenaam. Zeker een zaak om terug te komen ook voor een gewoon kostuum.”

Gerelateerde artikelen

Waarom een maatpak het ideale trouwpak is

Wat draag je als bruidegom op een zomerbruiloft?

Trends in trouwpakken 2024

Een onvergetelijke bruiloft met een op maat gemaakt trouwpak van Michael&Giso

Gerelateerde bedrijven