Trouwen bij Weddingplanner Rosella « Huwelijk

Weddingplanner Rosella

Lisdodde 20
3766 JB Soest

06 13515780
info@weddingplannerrosella.com
www.weddingplannerrosella.com

Jullie bruiloft in Spanje of Nederland organiseren met een glimlach? Count me in. 

Allereerst gefeliciteerd met jullie huwelijk. Hoe ontzettend leuk is het om de liefde te vieren en jullie liefde te bestempelen met een huwelijk? Als weddingplanner in Spanje en in Nederland draag ik graag vol liefde en passie mijn steentje bij. Weddingplanner Rosella

Er komt onbewust behoorlijk wat kijken bij het plannen van een huwelijk en om de onnodige stress hiervoor te besparen kan een weddingplanner echt een uitkomst bieden. Niet alleen voor de voorbereidingen, maar ook de juiste leveranciers koppelen aan jullie, het contact met jullie gasten, de locatie en wellicht wel het belangrijkste een goede klik met jullie. Ik brainstorm graag met jullie mee en voor mij is ook niks te gek.

Naast alle voorbereidingen ben ik uiteraard ook op de dag zelf aanwezig als ceremoniemeester. Op deze manier kunnen al jullie gasten volledig genieten van jullie dag, monitor ik of de dag loopt zoals we van te voren hebben besproken en kunnen jullie volledig genieten van elkaar en van alle gasten. Trouwen op Ibiza weddingplanner Rosella

Organiseren jullie liever jullie bruiloft zelf maar zijn jullie alleen op zoek naar een ceremoniemeester? Ook dat kan bij mij :). 

Doordat ik zelf wonend ben in het midden van het land, is geen locatie voor mij te ver en doordat ik deels woonachtig ben op Ibiza kan ik op dit eiland en ook het vaste land in Spanje goed uit de voeten om ook daar iets moois neer te zetten. 

Wie weet kunnen we binnenkort eens een virtueel kopje koffie doen voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek

Veel liefs, Rosella 

"Ik was heel blij met jou als onze weddingplanner. Je hebt heel veel werk uit handen genomen. En als kers op de taart, jij kent Ibiza als geen ander. Topper ben jij!"

Gerelateerde artikelen

Aftellen tot jullie bruiloft

Dit zijn de mooiste huwelijksreisbestemmingen binnen Europa

5 tips voor het stressvrij plannen van je bruiloft

Oprecht verwonderd

Gerelateerde bedrijven