Speels gastenboek « Huwelijk

Speels gastenboek

Op een mooie zomeravond even een spelletje doen in de tuin. Hoe leuk zou het zijn als jij een spel hebt waarvan er maar één is en dat je weer even terugbrengt naar die allermooiste dag. Extra geschikt voor de echte spelletjesfanaten!

Jenga als gastenboek

Leg een stapel Jenga-blokjes op tafel en laat iedere gast een persoonlijk bericht op een blokje schrijven. Zeker weten dat je uiteindelijk een zeer dierbaar spel bij elkaar hebt, dat je nog jarenlang met plezier zult spelen.

De woordzoeker

Wil je graag iets aan de muur hangen? Maak dan een woordzoeker met de namen van je gasten er in verwerkt. Laat deze vergroot afdrukken op canvas, of op een enorm vel papier. Iedere gast omcirkeld zijn of haar naam bij binnenkomst en uiteindelijk blijft er een gelukswens over van de overgebleven letters. Leuk!

Een Scrabble boek

Scrabble is weer helemaal hip sinds de Wordfeud rage. Maak een gastenboek met het thema Scrabble. Zo kun je een Scrabble bord maken op de kaft, of laat je zelf een enorm speelbord maken, met een extra brede rand, waar je gasten hun gelukswensen op kwijt kunnen. Ook leuk: Laat de genodigden hun naam, of dat wat zij jou toewensen (liefde, geluk, plezier etc) in Scrabble letters op een groot vel papier plakken en hang dit later thuis op.

Overigens kun je met Scrabble zoveel, dat je er perfect een heel thema van zou kunnen maken. Maak een uitnodiging met een Scrabble bord, bestel een taart met jullie eetbare namen in Scrabble  letters, of maak naambordjes en decoratie met de kleine houten lettertjes. Sowieso origineel!

Door: Rinske van Rootselaar-Bosma
Afbeelding: 
www.mademoisellebabette.com

Trouwartikelen

 

JIPLTMbD zei:

-

Reageren

Gerelateerde artikelen

Huwelijksvriendenboek

Maak een tijdcapsule van je trouwdag

Speels gastenboek

Het internethuwelijk

Gerelateerde bedrijven