Save the Date kerstkaarten - unieke collectie 2019 « Huwelijk
Large_stijlvol1

Save the Date kerstkaarten - unieke collectie 2019

Wat zijn Save the Date kerstkaarten?

Deze kaart biedt je de mogelijkheid om twee mooie momenten in jullie leven te combineren. Ten eerste jullie trouwdatum in 2020. Een belangrijke datum waarvan jullie willen dat iedereen die weet. De dag van jullie bruiloft om vrij te houden om aanwezig te zijn.
Ten tweede een lieve kerstkaart met een mooie wens. Het jaar 2020 gaat heel speciaal worden voor jullie. Zo start je het jaar waarin jullie gaan trouwen met het versturen van een mooie Save the Date kerstkaart.

save the date kerstkaarten

Wanneer verstuur je Save the Date kaarten?

De eigenaar van Stijlvolle Trouwkaarten - Jo-Anne - houdt de richtlijn van maximaal 4 maanden voor de bruiloft, tot een jaar voor de trouwdag aan. Trouwen jullie in het buitenland, dan is het versturen van Save the Date kaarten ruim een jaar van tevoren ook een goed idee.

Save the Date kaarten met folie

Nieuw in de collectie heeft Stijlvolle Trouwkaarten kaarten met folie. Dit is een folie van goud, zilver of koper. Het unieke is dat je de kaart helemaal zelf kunt maken met een folie.
Je kiest een blanco formaat en gaat in de kaartopmaker, met handige beeldbank, zelf jullie Save the Date met een folie ontwerpen. Daarna kun je eenvoudig een proefdruk bestellen voor €2,50. Met de kortingscode STIJLVOL betaal je zelfs maar €1,50.
Natuurlijk is er ook een unieke collectie Save the Date kerstkaarten met folie gemaakt!

Unique collectie Save the Date kerstkaarten

Elk jaar presenteert Stijlvolle Trouwkaarten weer een nieuwe collectie. Jo-Anne laat duidelijk de laatste trends zien met haar nieuwe collectie kerstkaarten. Je ziet veel goudfolie op een witte kaart voor een minimalistisch en chic effect. De eucalyptus-bladeren omringd met sterretjes van goudfolie maken met elkaar ook een unieke kerst-Save the Date. Verder vind je op de kersktkaarten geometrische figuren, eigen foto’s en veel kaarten met mooie quotes. Je kunt ook een Save the Date kaart zelf ontwerpen door met een blanco kaart te beginnen. In de beeldbank vind je een map met kerstafbeeldingen.

 

Reageren

Gerelateerde artikelen

Large_trouwkaarten_met_kerst

Liefdevolle woorden eind 2020

Large_stijlvol1

Save the Date kerstkaarten - unieke collectie 2019

Large_visualpaginakerstlabeltjes

Leuke kerstlabeltjes voor save the date kaartjes

Large_save-the-date-kaarten_trouwkaarten

De drie leukste ideeën voor een Save the Date!

Gerelateerde bedrijven