3 redenen waarom Save the Date kaartjes nu zo belangrijk zijn. « Huwelijk
Large_std1

3 redenen waarom Save the Date kaartjes nu zo belangrijk zijn.

Jo-Anne van Stijlvolle Trouwkaarten deelt haar kennis.

1: Een stuwmeer van bruiloften!

Veel bruiloften uit 2020 moeten nog gevierd worden. De NOS schreef er al over in maart 2021. Bruidsparen hebben hun gehele bruiloft verzet naar 2021 of zijn in 2020 voor de wet getrouwd maar willen nog een leuk bruiloftsfeestje geven.
Er zijn ook bruiloften die in 2021 al verzet zijn naar 2022. Na de zomervakantie tot en met 2022 wordt een stuwmeer van bruiloften verwacht! Je wilt wel dat jullie familie en vrienden aanwezig kunnen zijn op jullie bruiloftsfeest.

Stijlvolle Trouwkaarten huwelijk

2: Veel andere feestjes

Naast bruiloften die nog gevierd gaan worden zullen er ook veel andere mijlpalen in levens van mensen gevierd gaan worden. Denk aan huwelijksjubilea, verjaardagen, verlovingen, house warmings etc. Deze worden ook voor het weekend gepland. Je wilt wel graag dat ze bij jullie bruiloftsfeest kunnen zijn!

Save the date kaarten Jo-Anne

3: Vakanties worden vroeg gepland

Dit was normaal natuurlijk ook al de reden waarom we Save the Date kaarten versturen: zodat familie en vrienden geen vakanties plannen op jullie trouwdatum! Maar als het straks mogelijk is om vakanties te plannen dan verwachten we dat massaal vakanties geboekt worden. Wel handig als ze weten dat jullie gaan trouwen en ze dan geen vakantie plannen.

Hoe lang van te voren stuur je eigenlijk Save the Date kaarten? Ruim een jaar van te voren is nu helemaal niet zo vreemd. Zeker als de trouwdatum in de buurt van vakanties is, is het handig om Save the Date te versturen. Denk aan de zomervakantie, meivakantie en Pinksterweekend.
Save the Dates kun je sturen tot 4 maanden voor de bruiloft. Zeker nu kun je nog heel goed Save the Date kaarten sturen voor het najaar.

Reageren

Gerelateerde artikelen

Large_std1

3 redenen waarom Save the Date kaartjes nu zo belangrijk zijn.

Large_trouwkaarten-trends-koningkaart

Ontwerp je eigen trouwkaarten

Large_trouwkaarten_met_kerst

Liefdevolle woorden eind 2020

Large_wijgaantrouwen

Alles over de save the date-kaart

Gerelateerde bedrijven