Liefdevolle woorden eind 2020 « Huwelijk

Liefdevolle woorden eind 2020

Daarom heeft Stijlvolle Trouwkaarten een nieuwe collectie kerstkaarten voor elk bruidspaar. Voor bruidsparen die toch nog gaan trouwen in 2020, hun bruiloft hebben moeten verzetten of in het afgelopen jaar wel zijn getrouwd.

Getrouwd in 2020

Moest de bruiloft verzet worden? Wat moest er veel geregeld worden en wat heeft het veel inspanning gekost om te kunnen trouwen. Dankbaar zijn jullie dat het mogelijk was. Stuur kerst bedankkaartjes om familie en vrienden te bedanken voor hun medeleven en hulp. We geven je een voorbeeld van een liefdevolle tekst voor op een kerst bedankkaartje: 'Afgelopen jaar was een bijzonder jaar. Ondanks het verzetten van de trouwdatum en alle omstandigheden konden wij op 6 juli 2020 trouwen. Daar zijn we erg dankbaar voor.'

Trouwen in 2021

We zien er naar uit om de liefde weer te gaan vieren in 2021. Hoe het mogelijk gaat zijn, weten we nog niet. Wat we wel geleerd hebben van dit jaar is dat de liefde altijd gevierd kan worden. Laat daarom familie en vrienden weten dat jullie gaan trouwen met een Save the Date kerstkaart.

Dit zijn de 5 leukste teksten voor op Save the Date kaarten:

  • All we want for Christmas is you at our wedding

  • Merry Christmas from the future Mr. and Mrs.

  • Save our Date this Christmas

  • The best Christmas wishes from the future Mr. and Mrs.

  • Ho, ho, ho, we are getting married

Liefdevolle kerstkaarten

Omdat er veel bruidsparen zijn die dit jaar niet konden trouwen, heeft Stijlvolle Trouwkaarten voor hen ook een collectie kerstkaarten gemaakt. Zo kunnen we met elkaar liefdevolle woorden verspreiden waar we allemaal blij van worden.

Door Jo-Anne van der Lelij-Plomp
Foto boven: Elly Fairytale via Pexels

Reageren

Gerelateerde artikelen

Dit drukwerk is een must-have als bruiloft planner

Tips voor het drukken van spetterende trouwkaarten

Tips voor de eerste kerst samen als getrouwd stel

De meest originele huwelijksuitnodigingen maken

Gerelateerde bedrijven