Fotobox: uniek gastenboek « Huwelijk

Fotobox: uniek gastenboek

Van lichtgevoelige filmpjes tot polaroid tot de hedendaagse camera. Iedereen beschikt tegenwoordig over een compact camera of een telefoon met ingebouwde camera. Het nadeel is echter hierbij vaak dat men niet samen op de foto staat. 

Pasfotohokje
De Fotobox heeft hiervan alle goede eigenschappen samengevoegd tot een uniek nieuw product. Het pasfotohokje nieuwe stijl! Samen op de foto op ontspannen wijze en direct afgedrukt op echt fotopapier met een persoonlijk ontworpen lay-out waarin de foto's geplaatst worden.

Gastenboek
Niet alleen de persoonlijke noot maar ook een foto als blijvende herinnering! De foto’s uit De Fotobox kunnen worden geleverd als afdruk of als digitaal bestand op cd-rom. Ook is het erg leuk wanneer er op de foto in een kader de persoonlijke boodschap kan worden geschreven waarna de foto word ingeplakt in een album, de foto uit De Fotobox is dan ook direct afgedrukt klaar om beschreven te worden.

Chroma key effecten
De Fotobox is ook voorzien van software voor het maken van foto’s met chroma key effecten. Zo is het mogelijk om de geportretteerden te plaatsen op verschillende achtergronden. Hierbij kan je denken aan een tropisch strand, de tweede kamer, het bos, trouwlocatie etc. 

De foto's kunnen ook nog worden voorzien van bepaalde effecten of overlay´s zoals bubbels, sterren, hartjes. Bedenk het en het is mogelijk.

De Fotobox
De Fotobox is een activiteit van Rogier Visser Fotografie Den Haag. Rogier Visser Fotografie verzorgt onder andere fotowerk voor bruiloft, familie, portret en evenementen in binnen en buitenland. Naast fotografische werkzaamheden verzorgt Rogier Visser Fotografie ook afdrukken op fotopapier, albums en op Canvas in eigen beheer. Op die wijze is het mogelijk om de kwaliteit constant op hoog niveau te houden en snel te kunnen leveren.

Kijk snel op www.defotobox.nl

Reageren

Gerelateerde artikelen

Een magisch einde aan je bruiloft

Vergeet de bruidskinderen niet

Feestelijke cakecups

De hipste trouwwebshop van de Benelux

Gerelateerde bedrijven