Trouwen bij Selfiebox Photobooth « Huwelijk

Selfiebox Photobooth

Bloemhoeve 22
5674 NV Nuenen

06 83368064
info@selfiebox.nl
www.selfiebox.nl

Photobooth voor een onvergetelijke bruiloft

Jullie perfecte, mooie dag, afsluiten met een spetterend feest, waar jullie nog lang van kunnen nagenieten. Kies voor de leukste manier om jullie dag onvergetelijk te maken.

Een foto is dé manier om een moment voor altijd vast te leggen en nooit meer te vergeten! En omdat de foto’s meteen geprint worden, hebben je gasten een leuk aandenken aan jullie prachtige feest. Laat je verassen door onze Selfiebox.
Selfiebox Photobooth huren Breda

Diverse pakketten

Wij brengen en halen de Selfiebox Photobooth op (de eerste 50km zijn gratis), jullie en jullie gasten kunnen onbeperkt op de foto en deze printen, we maken een persoonlijk ontwerp, jullie krijgen altijd originele props, deze kunnen ook aan wens worden aangepast en we sturen alle gemaakte foto’s digitaal na.

Wil je een pakket uitbreiden met een van de opties? Of heb je zelf nog een te gek idee dat er niet tussen staat? Iets anders wat wij nog voor je kunnen betekenen. Gewoon nieuwsgierig geworden? Bezoek onze website: www.selfiebox.nl of neem contact met ons op via info@selfiebox.nl of 06-83368064.

"Iedereen had meteen een leuk aandenken en wij hebben een gastenboek vol mooie herinneringen."

Gerelateerde artikelen

Zondag 29 september: Trouwspiratie bij Beachclub Sunrise Best

Een magisch einde aan je bruiloft

17 maart: Trouwbeurs Van der Valk Breda

Always Forever Trouwbeurzen 2024

Gerelateerde bedrijven