Trouwen bij SDC Verhuur « Huwelijk

SDC Verhuur

De Taling 12
7609 VC Almelo

085-3033594
info@sdcverhuur.nl
www.sdcverhuur.nl

SDC Verhuur voor een blijvende herinnering!

Pas na jullie trouwdag merk je hoe leuk het is om alle gelukwensen terug te lezen. De lieve, leuke en grappige berichtjes van je vrienden en familie, ze zouden eigenlijk niet maanden lang in je kast moeten verdwijnen. En gelukkig hoeft dat ook niet!

Een gastenboek hoeft namelijk allang geen boek meer te zijn. Er zijn zat creatieve ideeën voor een originele manier van gelukwensen. SDC Verhuur heeft een aantal bijzondere alternatieven. Huur een videozuil en direct klaar camera voor uw trouwdag en laat jullie mooiste dag vastleggen door familie en vrienden!
Photobooth Bruiloft SDC Verhuur

Videozuilen

De videozuil is een digitaal video gastenboek die op elke bruiloft de leukste manier is om het bruidspaar te feliciteren! Bij de ingang van waar het huwelijksfeest wordt gehouden staat de videopaal, waar iedere bezoeker eenvoudig een leuke videoboodschap kan inspreken of inzingen.

Of het nu in een individueel of groepsverband is, de werking van de videopaal maakt het allemaal mogelijk. Door het gebruik van de paal worden jullie na afloop verrast met een DVD of USB vol onvergetelijke wensen en herinneringen aan familie, vrienden en/of kennissen. Jullie gasten kunnen een onbeperkt aantal persoonlijke boodschappen achterlaten.

• Videozuil op uw feest tegen lage prijs!
• Eenvoudige touchscreen bediening
• Snelle bezorging door heel Nederland en België

"Een superleuk alternatief op het gastenboek, waardoor je een blijvende en bewegende herinnering hebt."
SDC Verhuur Photobooth Overijssel

Direct klaar camera’s Polaroid en Fuji Instax

Leg jullie bijzondere trouwdag vast met de huur van een Fujifilm Polaroid camera. De instant camera’s zijn nog steeds populair en zorgen ervoor dat alle onvergetelijke momenten van jullie gasten worden vastgelegd. De Polaroid foto’s komen wit uit de camera en kleuren net als vroeger langzaam bij. Ook verkrijgbaar met de nostalgische witte rand!

Het is een echte belevenis voor uw gasten hoe ze op de foto komen te staan. U kunt bij ons de direct klaar camera’s voordelig huren en het is ook mogelijk om er leuke fotoprops bij te bestellen.Polaroid camera bruiloft

Naast de direct klaar camera’s en videozuilen hebben wij voor uw feest of evenement ook ballonpompen, rookmachines, discolampen, bellenblaasmachines, een confettikanon en karaoke-sets beschikbaar. Informeer naar de mogelijkheden van SDC Verhuur!

"Wij vinden SDC verhuur een echte aanrader! SDC verhuur zorgt voor een uitstekende service, mede door het goede en vlotte contact met Sander."

Gerelateerde artikelen

Een magisch einde aan je bruiloft

17 maart: Duurzaam Trouwen Hengelo

3 originele ideeën voor trouwvervoer op een bruiloft

Trouwen in Overijssel

Gerelateerde bedrijven