4 bizarre ideeën voor een vrijgezellenfeest « Huwelijk

4 bizarre ideeën voor een vrijgezellenfeest

Vaak weet de bruid of bruidegom niet wat diegene te wachten staat, maar bedenken de vrienden iets leuks. Leuke ideeën voor een vrijgezellenfeest, vertellen we je hieronder.

1. Stappen in de grote stad

Een leuke manier om het ‘tijdperk’ van de vrijgezel af te sluiten, is door te gaan stappen in de grote stad. Denk bijvoorbeeld aan een stad als Amsterdam, Groningen of Tilburg. Wanneer jullie met een grote groep zijn, kunnen jullie een bus huren die jullie brengt en haalt. Vergeet van deze stapavonden zeker geen foto’s en video’s te maken die jullie vervolgens weer kunnen laten zien op de bruiloft zelf. De leukste herinneringen worden namelijk gemaakt op dit soort avonden!
Vrijgezellenfeest plannen

2. Thuis een feestje organiseren

Een vrijgezellenfeest hoeft natuurlijk niet altijd buiten de deur plaats te vinden. Je kunt de vrijgezel ook verrassen bij diegene thuis en daar het feestje voortzetten. Denk na of je het klein wil houden, of dat je iedereen uitnodigt die dicht bij de vrijgezel staat. Zorg er dan wel voor dat de vrijgezel niet thuis is als jullie de boel moeten omtoveren. Kleed de woning of de tuin mooi aan, hang de slingers op en haal lekkere snacks in huis. Zo kun je ook de premium truffels van Paddoskopen.nl in huis halen, waarbij de magic truffels een magische twist kunnen geven aan het vrijgezellenfeest. Zorg er natuurlijk wel voor dat je altijd van tevoren de gebruiksinstructies doorneemt.
Vrijgezellenfeest thuis organiseren

3. Een weekendje weg

Is de vrijgezel een echte reisfanaat? Dan kunnen jullie een weekendje weg als vrijgezellenfeest organiseren. Dit zal de vrijgezel gegarandeerd een leuke verrassing geven. Het is in dit geval wel handig dat jullie van tevoren een weekend afspreken - ook met de vrijgezel - die jullie moeten vrijhouden in de agenda. Daarnaast is het leuk om op de plek van bestemming nog wat leuke activiteiten te verzinnen die passen bij de interesses van de vrijgezel: ga bijvoorbeeld stappen, bezoek een museum of doe iets actiefs. Alles voor een onvergetelijk vrijgezellenweekend!

4. Op de partyboat

Staat het vrijgezellenfeest gepland in de zomer? Dan is het een goed idee om een partyboat te regelen. Op de partyboat kunnen jullie lekker feesten, terwijl jullie varen op het water. Dat wordt ultiem genieten onder het genot van een lekker hapje, de muziek en natuurlijk de zon. Wellicht is het zelfs wel zo mooi weer, dat er een verfrissende duik kan worden genomen. Klinkt als een heerlijk feestje!
Vrijgezellenfeest op boot in Amsterdam

Tips voor het regelen van een vrijgezellenfeest

Nu je wat ideeën hebt opgedaan hoe het vrijgezellenfeest eruit moet komen te zien, is het belangrijk om het vrijgezellenfeest daadwerkelijk te regelen. Hier komt overigens wel het een en ander bij kijken. Wij hebben wat tips voor je, zodat het feest niet in de soep loopt.

  • Zo moet je rekening houden met de beschikbaarheid van de andere gasten. Prik daarom ruim van tevoren een datum waarop iedereen kan.

  • Houd ook rekening met de wensen van de vrijgezel. Wellicht heeft de vrijgezel wel een hint gegeven met wat diegene wil, of juist níet wil. Het is zijn of haar feestje en dat feestje moet natuurlijk wel goed in de smaak vallen.

Boek, huur of regel de activiteiten op tijd. Wellicht hebben jullie wel een idee wat jullie willen doen, dat idee staat pas vast als jullie het hebben gereserveerd. Om teleurstellingen te voorkomen, is het belangrijk om dit op tijd te regelen. Veel plezier op het vrijgezellenfeest!

Reageren

Gerelateerde artikelen

4 bizarre ideeën voor een vrijgezellenfeest

Fun & Beauty met vriendinnen

Het plezier van online casino's

Ideeën voor het opzetten van een afwijkend maar leuk vrijgezellenfeest

Gerelateerde bedrijven