Trouwen bij Sfeermakers op het Water « Huwelijk

Sfeermakers op het Water

Spaarndamseweg 1A
2022 EG Haarlem

06 53874007
info@sfeermakersophetwater.nl
www.sfeermakersophetwater.nl

Dé ultieme plek voor jullie bruiloft op het water

Van harte gefeliciteerd met jullie trouwplannen. Nu zijn jullie natuurlijk op zoek naar het perfecte decor voor jullie trouwdag. Wij heten jullie welkom aan boord van het enige echte partyschip van Haarlem: Salonschip Stad Dockum.

Varend of aangemeerd biedt Sfeermakers op het Water de ultieme locatie voor jullie bruiloft. Stad Dockum is een prachtig gerestaureerd tweedeks passagiersschip uit 1887. Het is het oudste, varende passagiersschip van Nederland en behoort tot de top 3 van mooiste boten van Nederland.
Partyschip Stad Dockum

Varende huwelijksboot

Via het achterdek met zijn ruime zit kom je aan boord. Door de schuifdeuren loop je samen met jjullie gasten het ruime bovendek op. Hier geniet je van een prachtig uitzicht op de omgeving. Via de ruime trap bij het achterdek kom je beneden terecht in onze Burlesque jaren 20 nachtclub waar je tot laat door kunt feesten. Partyschip Stad Dockum is varend geschikt voor een intieme bruiloft tot 80 personen.

Vaste trouwlocatie

Het is ook mogelijk om op een vaste plek aan te meren en de locatie uit te breiden met een stretchtent zodat je tot wel 300 gasten kunt uitnodigen. Wij verzorgen hierbij ook de catering: een warm en/of koud buffet, een geheel verzorgde lunch of een diner met een privé-kok van een bekende horecazaak uit Haarlem of omgeving.
Sfeermakers mobiele bar Haarlem

Sfeermakers op locatie

De one-stop pop up bar die je eenvoudig omtovert tot een HOTSPOT van jewelste. Jullie trouwdag vieren in eigen tuin of andere locatie? Maak jullie bruiloft bijzonder, sfeervol en praktisch met onze compleet ingerichte mobiele bar. Gezellig en warm ingericht en geschikt voor elke gelegenheid tot 300 personen. Voorzien van een riant overdekt terras waardoor je je locatie in een handomdraai omtovert tot een wel zeer bijzondere feest locatie geschikt voor elk seizoen en type weer.
 
Voor elke setting zorgt Sfeermakers op het Water ervoor dat het een trouwfeest wordt dat jullie nooit zullen vergeten. Afhankelijk van jullie wensen kan er een opstapplek worden gekozen in en rond Haarlem. De afmeerplaats is ter hoogte van de Paul Krugerkade, aan de Spaarndamseweg in Haarlem.

Gerelateerde artikelen

Tips bij buiten trouwen

Kosten trouwen in de kerk

Buitengewone trouwlocaties

Een veganistisch bruiloftsdiner? Zo doe je dat!

Gerelateerde bedrijven