Trouwen bij Rederij Belle « Huwelijk

Rederij Belle

Naarderstraat 5-7
1398 XR Muiden

0294 261433
info@rederijbelle.nl
www.rederijbelle.nl

Trouwen op een boot in Amsterdam

In Amsterdam zijn ontzettend veel trouwlocaties, feestlocaties en restaurants. Het is fantastisch om, als je in Amsterdam gaat trouwen op een boot, ook volop te genieten van al het mooie dat de stad te bieden heeft.

Met de boot naar het gemeentehuis

Kies je voor trouwen op een boot, dan kun je van meerdere locaties gebruik maken. Onze boot vervoert jullie in stijl van de ene naar de andere locatie. Na afloop van de ceremonie ligt jullie huwelijksbootje klaar en stap je aan boord voor een romantische vaartocht door de Amsterdamse grachten.
Trouwen Amsterdamse Grachten

Onderweg wordt de bruidstaart aangesneden en heffen jullie het glas op jullie geluk. Na één of twee uur varen meert de boot af bij de volgende locatie waar jullie je huwelijksdag voortzetten. Of jullie blijven aan boord voor een buffet, diner of feestavond. Alles kan!

Rederij Belle werkt samen met vele toptrouwlocaties in Amsterdam, zoals De Duif, de Stopera, de Amstelkerk, Onze lieve heer op solder, de IJ-Kantine, de Hortus Botanicus, het Scheepvaartmuseum, het West-Indisch huis, de Beurs van Berlage, Strand Zuid, het Amstelhotel, The Grand en Stadsherstel Amsterdam. We denken graag met jullie mee over de mooiste dag van je leven.
Trouwen Amsterdamse Grachten

Kus onder de Magere Brug

Ook heel speciaal: in Amsterdam mag je trouwen op onze boten getrouwd worden. Elkaar als man en vrouw de eerste kus geven, terwijl je onder de Magere Brug doorvaart! Of langs een andere, voor jullie bijzondere plek. Hoe leuk is dat?

Gerelateerde artikelen

Tips bij buiten trouwen

Kosten trouwen in de kerk

Buitengewone trouwlocaties

Zo vind je de perfecte locatie voor je huwelijk

Gerelateerde bedrijven