Trouwen in december? « Huwelijk

Trouwen in december?

We horen je al denken: ‘Ja, maar... dat is toch koud?’ Maar wist je al dat er ook voor de wintermaanden heel elegante bruidsmode te vinden is? Je kunt je trouwjurk bijvoorbeeld prachtig combineren met een bontje. Verder zijn er ook trouwjurken die gemaakt zijn van warme stoffen. En waarom zou je per se een strapless jurk zonder mouwen willen? Durf eens voor iets anders te kiezen en ga voor een fraaie jurk met lange mouw. Ook voor de heren zijn er prachtige pakken beschikbaar voor de winter.
Trouwjurk met lange mouwen

Decoraties bij een winterbruiloft

Met de juiste decoraties creëer je een speciaal sfeertje. Lampions komen op donkere avonden nog mooier uit, maar ook verlichte guirlandes zijn prachtig. Daarnaast kun je je bruiloft ook in themakleuren doen. Wat dacht je van zilver en blauw, als echte winterkleuren? Trouw je in de kersttijd, dan mag je ook best decoraties gebruiken die daarmee te maken hebben. Hang een takje mistletoe boven de deur voor een vleugje extra romantiek!
Decoratie Winter Bruiloft

Fotosessies in de winter

Lijkt het je wat: een sprookjeshuwelijk in de sneeuw? Ook voor het maken van de foto’s zijn deze maanden heel geschikt. De luchten kunnen in de winter erg mooi zijn. De gezichten worden door de koudere temperaturen vaak sprekender. Er zijn meer contrasten en dat maakt dat de foto’s nog meer tot leven komen. Een prachtige herinnering van jullie grote dag.

Culinair met een winters tintje

Natuurlijk ken je de standaard zomerbruiloften waarbij volop aardbeien en luchtige smaken op het programma staan. Ga daarom maar eens voor iets verrassends. In de winter heb je allerlei verrassende winterkostjes die het zeker goed zullen doen op je bruiloft. Wat dacht je bijvoorbeeld van pompoensoep?
Pompoensoep

Verzamel al je gasten

Wist je dat er op een winter wedding altijd meer gasten zijn dan op een bruiloft middenin de zomer? Dat komt doordat er in de winter nu eenmaal minder mensen op vakantie zijn dan in de zomer. Wil jij dat al jouw geliefde vrienden en familie bij je bruiloft zijn? Dan heb je zeker een pre wanneer je jouw bruiloft in de wintermaanden plant. In die maanden is de kans groter dat iedereen erbij kan zijn.

Ga voor voordelig

Natuurlijk denk je niet in de eerste plaats aan geld als het om je bruiloft gaat. Maar het kan natuurlijk zijn dat je een beetje op je portemonnee moet letten. Ook dan is een winter wedding een goed idee. Trouwen in de winter is namelijk minder duur dan in de zomer, omdat het minder vaak gedaan wordt. Bedrijven zullen dus minder snel volgeboekt zitten en blijer met je zijn als klant.

Reageren

Gerelateerde artikelen

Wolfslaar Winter Wedding Deal

Outfit voor een winterbruiloft

Warme tips bij winters trouwen

A day to remember in december

Gerelateerde bedrijven