Dark_loader
Bruidstaarten trends « Huwelijk
Large_bruidstaart_trends

Bruidstaarten trends

Door Huwelijk.nl

Category_icon

Trends & Tips

0

Reacties

Mode weet altijd een manier te vinden om ons leven in alle aspecten te infiltreren, van de kleur trui die we dragen tot de kleur die we onze keuken schilderen. Mode inspiratie begint op de catwalks van Milaan en New York and dwarrelt dan langzaam af tot in elk detail van onze samenleving op een subtiele manier. Voor taarten is het niet anders.

Van seizoen tot seizoen duiken er trends op die een weerspiegeling zijn van wat onze cliënten om zich heen zien op straat, in tijdschriften en op bruiloften van vrienden die de stap al gewaagd hebben. Maar wie wil nou iets wat al door iemand anders is gedaan?

Een bruidstaart zou altijd fris, innovatief en uniek moeten zijn, ofwel Insta-waardig. Om alvast op iedereen voor te lopen, laten we twee trends zien waarvan wij denken dat ze de top 10 Cake Trends voor 2018 zullen halen.
Bruidstaarten

Prints

Bloemmotieven zijn tegenwoordig niet meer alleen voor gordijnen of kleding. Adem een vleug botanische frisse lucht in je bruiloft met een gedurfde, felle bloemenprint voor je bruidstaart.

Lavender

De Pantone Kleur van het jaar 2018 is Ultra Violet en Lavendel, zijn overal op de catwalks te vinden en passen nu ook op je bruidstaart. Van bloemen tot fondant, alles kan. En kun je niet kiezen tussen de twee, dan is een combinatie ook prachtig.

Door Nathalie van Sugar Sugar Bakery

Reageren

Gerelateerde artikelen

Gerelateerde bedrijven