Bobble je bruiloft « Huwelijk

Bobble je bruiloft

De Bobble is een klein, grappig beeldje met een groot hoofd. Het maken ervan is een eenvoudig proces, dit neemt hooguit 3 minuten in beslag. Als eerste wordt het gezicht gescand in de gezichtsscanner. Vervolgens wordt het gezicht zichtbaar op het computerscherm en kun je zelf bepalen hoe de Bobble eruit komt te zien.

Zo kun je zelf kleding, haarkleur en accessoires uitkiezen. Daardoor ontstaan er leuke, grappige en originele beeldjes van een persoon. De beeldjes zijn een leuk aandenken en ontzettend origineel om cadeau te geven.

Jullie Bobbles als taarttopper

The BobbleShop is tevens een uniek object voor bruiloften. Door de verschillende mogelijkheden van The BobbleShop is deze goed toe te passen in vele verschillende concepten. Zo kan het bruidspaar een miniatuurversie van zichzelf meegeven aan de gasten of deze plaatsen bovenop de bruidstaart.

Huren voor je bruiloft

Het is mogelijk om The BobbleShop te huren wanneer je je bruiloft extra feestelijk wilt maken. The BobbleShop is een echte eyecatcher. Jullie gasten zullen het leuk en interessant vinden om zich zelf te scannen. Je huurt The BobbleShop in combinatie met een begeleider.

Bruidsmagazine

Reageren

Gerelateerde artikelen

Tips voor samenstellen menu

Alles over het proeven van de bruidstaart

Zoetigheid op je bruiloft

Bruidstaart met smaak

Gerelateerde bedrijven