Zo bereid jij je optimaal voor op je huwelijksfeest « Huwelijk
Large_voorbereiding_trouwdag_arthurvanleeuwenfotografie

Zo bereid jij je optimaal voor op je huwelijksfeest

Aan elk detail denken, dat is moeilijk, maar zorgt wel voor veel voldoening. Wat dacht je bijvoorbeeld van bloemdecoraties aan de buitenste stoel van elke rij op het gemeentehuis? En misschien kan de feestzaal ook wel een persoonlijk accent van jullie gebruiken. Wanneer jullie hebben gekozen voor themakleuren, dan is het natuurlijk goed om deze vast te houden.

Vieren jullie de bruiloft buiten? Dan is het misschien nodig om aan een tent te denken en ook deze heeft natuurlijk decoraties nodig. Ook de tuin zelf is een prachtige omgeving om te decoreren. Wat dacht je van romantische lampionnen?
Bloemdecoratie bruiloftFoto: Asad Photography via Pexels

Zorg voor een tiptop catering

Natuurlijk draait deze dag om jullie en jullie liefde voor elkaar. Maar een hapje en een drankje doen het altijd goed. Denk aan de catering op alle momenten van de dag. Een kopje koffie of thee met wat lekkers, de lunch, een hapje voor ’s middags, de bruidstaart, het diner en de hapjes en drankjes op jullie receptie of feestavond. Kijk van tevoren goed wat je zelf moet regelen en wat er op de locatie al voor jullie geregeld wordt. Denk er ook aan om mensen te regelen die voor het hapje en drankje zorgen. Dit kunnen goede vrienden zijn, maar je kunt ook personeel inhuren voor de catering.

Straal met een oogverblindende look

Jullie stralen al van geluk op jullie trouwdag, maar misschien ook een beetje omdat jullie er allebei oogverblindend uitzien. De bruidegom doet zijn best om een mooi pak met de juiste schoenen en das te kiezen. Maar ook de accessoires zijn belangrijk, zoals sieraden en bretels. De bruid kiest de jurk van haar dromen en zoekt ook daar bijpassende schoenen en eventueel een mooie sluier bij. Maar ook jullie kapsel mag niet vergeten worden. Zorg er bijvoorbeeld voor dat je de beste stijltang of krultang klaar hebt liggen. En ook bij de look draait het om de details, dus de best gekozen mascara mag ook niet aan je outfit ontbreken.
Bruidslook
Foto: Sokol Laliçi via Pexels

Creëer sfeer met jullie eigen muziek

Muziek is echt een persoonlijke keuze. Geef een geheel eigen sfeer aan je bruiloft door zelf de muziek te kiezen. Je kunt niet alleen je favoriete artiest kiezen, maar je kunt tegenwoordig ook heel gemakkelijk zelf een playlist aanmaken. Zet deze op een USB-stick of maak een playlist aan op Spotify en jij hebt de muzieklist voor jullie grote dag helemaal zelf samengesteld! Deze muzieklijst kun je natuurlijk ook doorgeven aan je band of dj. Want er gaat niets boven live muziek. 

Foto’s en een trouwfilm

Geloof het of niet, soms wordt het in de drukte van het moment vergeten om aan de foto’s te denken. Een trouwfotograaf moet je vaak al lang van tevoren boeken. Een hele dag is vaak nogal prijzig, waardoor niet iedereen daarvoor kiest. Toch wil je natuurlijk wel foto’s van jullie hele trouwdag. Vraag van tevoren een aantal personen om foto’s te maken. Geef ook rustig aan dat je meerdere personen hebt gevraagd, dan is iedereen meer relaxt en zijn de foto’s vaak op heel ontspannen momenten genomen.

En last, but not least: geniet vooral van de voorbereidingen en jullie huwelijksdag!

Foto boven: Fotografie Arthur van Leeuwen 

Reageren

Gerelateerde artikelen

Large_laatste_week_voor_bruiloft

De laatste week voor je bruiloft

Large_trouwdatum_verzetten

Een nieuwe datum voor je bruiloft

Large_voorbereiding_trouwdag_arthurvanleeuwenfotografie

Zo bereid jij je optimaal voor op je huwelijksfeest

Large_weddingster_blog_trouwen_huwelijk

Vergeet deze 6 essentials niet tijdens de bruiloft!

Gerelateerde bedrijven