Trouwen bij Fotografie Arthur van Leeuwen « Huwelijk

Fotografie Arthur van Leeuwen

Juttepeer 47
6922 BR Duiven

06 23008999
info@fotografievanleeuwen.com
www.fotografievanleeuwen.nl

Hi, ik ben Arthur van Leeuwen. 

Fotograferen doe ik al heel wat jaren, vanaf 1995 ben ik professioneel fotograaf geworden. Op een ongedwongen en spontane manier leg ik graag jullie bruiloft vast.

Mijn studie heb ik gevolgd aan de fotovakschool in Apeldoorn, waar ik me heb gespecialiseerd in portretfotografie en (bruids)reportages. Inmiddels heb ik heel veel bruiloften mogen vastleggen en het blijft heel speciaal om te doen.Trouwfotograaf in Duiven Arthur van Leeuwen 

Boek je mij als jullie bruidsfotograaf dan krijgen jullie van mij een lijst met waardevolle tips waar je waarschijnlijk zelf niet aan zal denken, maar wat heel belangrijk is. Jullie krijgen ook een loveshoot gratis, zodat je mij beter leert kennen en ik jullie. Vlak voor het trouwen kom ik langs om de laatste puntjes op de i te zetten.

Je kan een bruidsreportage bij mij boeken met of zonder trouwalbum, maar altijd krijgen jullie de volle bewerkte digitale bestanden er gratis bij. Met deze bestanden kunnen jullie zelf zo veel, zo vaak en zo groot afdrukken als jullie zelf willen (dure nabestellingen zijn dus niet nodig).

Maak een vrijblijvende afspraak, dat kan ook in de avonduren. Voor meer informatie verwijs ik jullie naar mijn website.

Gerelateerde artikelen

Large_trouwfoto_dzidrafotografie_maastricht

Dit kun je doen met je trouwfoto's

Large_trashthedress_fotoshoot

Hoe werkt een 'trash de dress' fotoshoot?

Large_bruidsbeurs_nederland

7 september: Bruidsbeurs Barneveld

Large_trouwfoto_instagram

Hoe (picture) perfect is jouw bruiloft?

Gerelateerde bedrijven