Trouwen en een (pre) huwelijksreis aan de Nederlandse kust? « Huwelijk

Trouwen en een (pre) huwelijksreis aan de Nederlandse kust?

Bij tal van strandpaviljoens door heel Nederland kun je elkaar het ja-woord geven. De locatie wordt precies ingericht zoals het bij je wensen past, natuurlijk met een maritiem tintje. Haal dat Ibiza-gevoel naar boven en geef elkaar het ja-woord op het strand. Ook leuk voor de foto’s die natuurlijk adembenemend worden. Kies een kustlocatie uit en informeer naar de mogelijkheden bij het betreffende strandpaviljoen. Super romantisch en mooi!
Trouwen op het strand

Overnachten na trouwerij

Na de trouwerij overnachten jullie in een huisje aan zee. Dat kan vaak gewoon op loopafstand, een luxe huisje in de duinen nabij het paviljoen. Bovendien kan ook je gezelschap blijven slapen (in een ander huisje) indien dat wenselijk is. Het hangt er immers ook vanaf hoe ver je van de kust af woont en wie er graag een drankje doet. Mogelijkheden zijn er in ieder geval genoeg aan de Nederlandse kust.

Een (pre) huwelijksreis in Nederland

Wie weet hoef jij niet per se op verre huwelijksreis, en vertoef je net zo lief in Nederland tijdens jullie love vacation. Dat is qua budget een interessantere keuze, en kan net zo leuk en romantisch zijn. Er zijn immers genoeg huisjes die veel luxe bieden. Zo plakken jullie er na je trouwerij meteen een vakantie aan vast. Je kunt dit natuurlijk ook zien als pre huwelijksreis voor als je wel nog graag naar het buitenland zou willen.
Trouwen op het strand

Luxe huisjes aan de kust

Waar let je dan op bij het kiezen van een huisje aan de kust? Kies bijvoorbeeld voor een vrijstaande accommodatie in de duinen, die voorzien is van sauna en hottub. En natuurlijk van een comfortabel bed. Na het feest lekker samen uitslapen en bijkomen, om daarna maximaal van elkaar te genieten. Wie weet willen jullie nog een spectaculair uitje plannen, zoals golfsurfen, ballonvaren of skydiven. Neem eens een kijkje op LekkerNaarZee.nl om een romantisch en luxe vakantiehuis in Nederland te vinden.

Met kinderen op huwelijksreis

Hebben jullie al kinderen? Wie weet zou je die graag mee willen nemen op huwelijksreis! Het mooie van een huwelijksreis is dat je die kunt invullen zoals jij dat wilt. Weg met stereotypering, jullie kiezen zelf! Als je kleine kids mee wilt nemen komt zo’n reisje in eigen land ook wel van pas. Zo hoeven jullie niet urenlang het vliegtuig in en genieten jullie toch van de heerlijke omgeving van het strand.
Trouwen op het strand

Trouwen op het strand

En, spreekt zo’n trouwerij en (pre) huwelijksreis aan de Nederlandse kust je wel aan? Snappen we maar al te goed. Informeer ook zeker bij je trouwlocatie, zoals het strandpaviljoen, naar de mogelijkheden. Vaak hebben zij goede connecties met een fotograaf in de buurt, zodat je de mooiste plaatjes laat schieten op jullie bijzondere dag. Zie jij jezelf al in je trouwjurk of -pak op het strand staan? We wensen je een heerlijke ervaring toe, geniet van deze mooie beleving!

Reageren

Gerelateerde artikelen

Buitengewone trouwlocaties

Zondag 7 april: Trouwspiratie bij Beachclub Sunrise Best

Trouwen en een (pre) huwelijksreis aan de Nederlandse kust?

Trouwen op Ameland

Gerelateerde bedrijven