Trouwen bij Beachclub Looxs « Huwelijk

Beachclub Looxs

Strand Flaauwe Werk nr 1
3253 PP Ouddorp

0187 681984
info@beachclublooxs.nl
www.beachclublooxs.nl

Trouwen op het strand bij Ouddorp

Zijn jullie op zoek naar een mooie locatie voor de mooiste dag van jullie leven? En dromen jullie over trouwen op het strand. Dan is Beachclub Looxs jullie ultieme trouwlocatie.

Beachclub Looxs staat op het zeer brede Noordzeestrand en wordt omringd door indrukwekkende duinen. Het paviljoen met haar terras kijkt uit over de machtige Noordzee. Daarmee is het een perfect decor voor jullie trouwdag.
Trouwen op het strand bij Ouddorp

Jullie trouwdag nóg specialer

Wij helpen jullie graag bij het organiseren van de mooiste dag van jullie leven op onze locatie. Zo kunnen we jullie ontzorgen bij de voorbereidingen van deze bijzondere dag. We hebben leuke aanbiedingen die we jullie kunnen doen. Wat dacht je van een schitterende klassieke auto of juist een stoere Hummer of wat vinden jullie van het idee om jullie bruiloft te filmen vanuit de lucht? Ook kunnen we bijvoorbeeld een treintje laten rijden voor jullie gasten of adviseren over de (bloem)styling, een fotograaf, muziek en veel meer.

Wij denken in mogelijkheden en hierbij staan jullie wensen natuurlijk centraal. Ons team doet er alles aan om jullie trouwdag net even specialer te maken.

Gerelateerde artikelen

Tips bij buiten trouwen

Kosten trouwen in de kerk

Buitengewone trouwlocaties

Zo vind je de perfecte locatie voor je huwelijk

Gerelateerde bedrijven