Aan het water trouwen « Huwelijk
Large_trouwen_aan_het_water

Aan het water trouwen

Zijn jullie gek van de zee of water in het algemeen? Hoe heerlijk is het dan om daar je bruiloft te vieren. Niet alleen zijn locaties aan het water vaak prachtig, het geeft je ook een vakantiegevoel.

Trouwen aan het strand

Trouwen aan het strand is in Nederland op veel plekken mogelijk. Langs de kust staat een zee aan beachclubs. Natuurlijk moet je in Nederland wel rekening houden met een kleine tegenslag qua weer, maar we hebben ook met regelmaat prachtige, zonnige dagen en als je een plan b(innen) achter de hand houdt zit je altijd goed.
Trouwen aan het strand
Foto: YAJA Fotografie

Tip! Zelfs als een deel van jullie bruiloft uiteindelijk binnen moet worden gevierd, maak je ook met harde wind of grote golven de meest geweldige trouwfoto's op het strand of in de duinen.

Trouwen aan een meer

Strandpaviljoens vind je niet alleen langs de Noordzeekust, maar ook aan meren, rivieren, kanalen en stadsstranden. Ook trouwen aan een meer, rivier of kanaal is geweldig. Een voordeel ten opzichte van het strand kan zijn dat je met een (huwelijks)bootje kunt arriveren of zelfs met je gasten een tochtje over het water kunt maken.
Trouwen aan het Paterswoldsemeer
Foto: What A Glorious Feeling

Trouwen op een schip

Helemaal gaaf en onvergetelijk is op het water trouwen. Er zijn meerdere prachtige trouwschepen die kunnen dienen als locatie voor jullie bruiloft. Daarmee heb je meteen een uniek uitzicht en zeilschepen zijn vaak van zichzelf al prachtig. Ben je bang om zeeziek te worden? Over het algemeen valt dat reuze mee omdat het om grote, stabiele schepen gaat. Al kun je natuurlijk ook kiezen voor een bruiloft op een kleiner bootje.

Rinske van Rootselaar
Foto boven: What A Glorious Feeling

Bruidsmagazine bestellen

Reageren

Gerelateerde artikelen

Large_intieme_bruiloft

Voordelen van een intieme bruiloft

Large_tips_bruiloft_organiseren_marthabruin

Je droomhuwelijk ervaren? Met deze tips lukt het!

Large_trouwlocatie_desmockelaer_zuidlimburg

Trouwen en feesten bij De Smockelaer

Large_trouwlocatie_zoeken

Dit zijn de laatste trends in trouwlocaties

Gerelateerde bedrijven