In je beste kleding naar de bruiloft « Huwelijk

In je beste kleding naar de bruiloft

Vooraleerst dien je te achterhalen wat de dresscode wordt. Wellicht dat een bepaald thema gehanteerd wordt. Hoe gaat het weer worden? Waar vindt de ceremonie plaats? Enkele tips geven je advies voor het samenstellen van de perfect look tijdens de bruiloft.

Voor de minder conservatieve tortelduifjes

Het hangt natuurlijk een beetje af van de dresscode, maar als je denkt dat de bruid en bruidegom niet zo conservatief zijn, experimenteer dan eens met knalkleuren. Kies bijvoorbeeld voor rood, de kleur van de liefde. Zeker weten dat je op zult vallen. Of ga juist voor opvallende trendkleuren zoals paars of geel. Eén ding is zeker: je gaat er op deze manier een kleurrijke bruiloft van maken.
Als gast naar de bruiloft

Doe eens wat anders

De meest voor de hand liggende keuze is om een feestjurk te kopen om op de bruiloft te dragen. Val eens op en doe eens wat anders door bijvoorbeeld een jumpsuit te dragen. Een jumpsuit is namelijk super comfortabel, zonder af te doen aan stijl. En je kunt deze ook nog het hele jaar door dragen als casual outfit met een paar sneakers. Hierdoor geef jij jouw bruidsoutfit het eeuwige leven in plaats van dat je deze na de bruiloft weer weg stopt in de kast.

Accessoires

Indien je de voorkeur geeft aan een wat ingetogen outfit dan hoeft dit natuurlijk niet te betekenen dat je niet zult opvallen. Kies voor een opvallend accessoire, zoals een knappe tas, een goed sieraad of een gezellige strik. Castelijn en beerens herentassen zijn ook opties die de man stijlvol laten verschijnen op de bruiloft. Deze rundleren tassen zijn het neusje van de zalm. Duurzame tassen waarvan zelfs de sluitingen, haken en knopen van een hoge kwaliteit nikkelvrije legering zijn gemaakt.

Vergeet het ondergoed natuurlijk niet. Je wilt niet alleen een goed passende en fijn zittende jurk of variant hiervan, je wilt ook dat jouw buste zich prettig voelt op deze grote en soms lange intensieve dag.
Lingerie BH

Ga als vrouw voor de elomi bh indien je voor een voller maatje gaat. Je kunt ook kiezen voor een voorgevormde panache sport bh. De bh’s van elomi zijn vakkundig gemaakt en speciaal ontworpen voor vrouwen met een voller figuur, zodat u zich nog meer vrouwelijk voelt en zelfvertrouwen uitstraalt. Want wie zegt dat elegantie en comfort niet samengaan? Bij elomi staan deze eigenschappen centraal! Heb je een cup D of groter? Kies dan voor deze bh.

Foto boven: Jonathan Borba via Pexels

Reageren

Gerelateerde artikelen

Zo kies je bruidsmeisjesjurken die perfect bij je bruiloft passen

Wat te dragen op een bruiloft?

In je beste kleding naar de bruiloft

Wat draag je als gast op een zomerbruiloft?

Gerelateerde bedrijven