Trouwen bij Blaque Couture « Huwelijk

Blaque Couture

Oudeweg 8
2031 CC Haarlem

023 5329924
info@blaque.nl
www.blaque.nl

Blaque Couture in Haarlem.

Blaque is hèt adres voor de verhuur, verkoop en het op maat maken van bruids, gala- en cocktailjurken, bridesmaids dresses, haute couture en elegante mantelpakjes voor de (schoonmoeder) van de bruid. Vele bruiden hebben hun mooiste dag beleefd in een gehuurde of een op maat gemaakte bruidsjurk bij Blaque. 

Blaque Couture Bridesmaids

Nieuw zijn de bruidsmeisjesjurken en bruidsjonkerspakken met bijpassende accessoires. Deze zijn zowel te koop als te huur. Blaque werkt nauw samen met een hoedenmaakster, zodat iedere hoed of fascinator naar uw smaak gemaakt kan worden, of u kiest iets uit ons assortiment wat te koop of te huur is. Wij hebben jurken in alle maten, van maat 34 tot de maat die bij u past.

Ga je voor een over the top bruiloft in American Style, inclusief bruidsmeisjes in passende outfits, dan zit je hier goed. Githa Oosterman van Blaque: ‘Voor grote en kleine bruidsmeisjes hebben we dezelfde jurk van dezelfde stof in verschillende modellen, of juist hetzelfde model in verschillende kleuren.’

En wie een tweede (derde, vierde, …) keer in het huwelijksbootje stapt, moet zeker even langskomen. 
 

Dressed to impress

Fashionista Oosterman bracht ze eigenhandig uit alle fashion cities van de wereld naar Haarlem. Alleen voor catwalk queens? Zeker niet, deze jurken zijn geschikt voor iedere vrouw in maat 34 tot 52.

Passen doe je in stijl. In de kasteelkamer op de derde verdieping van het monumentale Haarlemse pand. Met hoogpolig wit tapijt, een sfeervolle kroonluchter en rode velours gordijnen rond de extreem ruime paskamer. Voor de finishing touch zijn er pumps in dezelfde kleur als de jurk, handgemaakte hoeden, designertasjes en juwelen. De jurk kopen mag, maar huren(!) ook. Vanaf € 100,- ben je dressed to impress.

Gerelateerde artikelen

Large_dresscode_bruiloft_defotomeneer

Dresscodes en wat ze betekenen

Large_bruiloft_zomer_kleding_dresscode

Wat draag je als gast op een zomerbruiloft?

Large_dresscode_gasten_bruiloft

5 tips om op een stijlvolle manier als gast een bruiloft te bezoeken

Large_assepoesterfeestkleding

Bruidsmode die bij jou past

Gerelateerde bedrijven