Trouwen bij Bruidsatelier Jadau « Huwelijk

Bruidsatelier Jadau

Osingahuzen 5
8621XC Heeg

06 20345751
info@bruidsatelierjadau.nl
www.bruidsatelierjadau.nl

De perfecte trouwjurk vind je bij bruidsatelier Jadau

Bruidsatelier Jadau ontwerpt en maakt trouwjurken, korte trouwjurken, gekleurde trouwjurken, jumpsuit voor de bruid naar wens en op maat. Naast de handgemaakte trouwjurken is het ook mogelijk een kant en klare jurk te kopen. Heb je nog speciale wensen, is het ook mogelijk de kant en klare jurk naar wens aan te passen.

Is het een strapless jurk maar je hebt toch liever een schouderbandje of mouwtje zijn er vele mogelijkheden dit aan te passen. Ook kan een basisjurk uniek worden gemaakt met applicaties, kantstukken die naar wens op de jurk worden gezet. Voor de bruidsmeisjes maken wij mooie jurken passend bij de trouwjurk.Bruidsatelier Jadau

Een trouwjurk laten maken, hoe gaat dit in z'n werk?                                              

In deze tijd van persoonlijke bruiloften met een thema en een eigen stijl is het natuurlijk heel fijn als je een unieke trouwjurk draagt die bij jou en bij het thema past. Jouw speciale trouwjurk op maat gemaakt.

Je verzamelt ideeën, afbeeldingen van trouwjurken die jij mooi vind. Dan wordt het al snel duidelijk welke stijl het gaat worden. Je komt langs voor een gesprek en dan zetten we al jouw wensen op een rij. Hierna ga je verschillende modellen trouwjurken passen. Vaak kun je dan al zien welke belijning jou mooi staat.

Hierna kan ik aan de slag en maak een paar ontwerp tekeningen. Wanneer het beeld duidelijk is kunnen we door naar de volgende stap.trouwjurk op maat Jadau

Stoffen uitzoeken

Aan de hand van vele stalen stoffen en kantsoorten kun jij stoffen uitzoeken waarvan jouw trouwjurk wordt gemaakt. Hierna wordt er een proefmodel gemaakt. Tijdens de eerste door pas wordt gekeken of alles naar wens is.

De echte trouwjurk

Nu wordt de echte trouwjurk gemaakt. Als de basis van de jurk klaar is komt de bruid langs voor een tweede door pas. We kijken hoe de jurk zit en of er nog aanpassingen nodig zijn. Als het nodig is komt er nog een extra door pas en wordt de jurk afgewerkt. En dan is het zover. Je kunt jouw unieke trouwjurk ophalen voor de grote dag.

Anskje Schaap
Bruidsatelier Jadau

"Zeer kundige vakvrouw, plezierig in de omgang en neemt alle tijd. Zo leuk om samen tot je eigen unieke ontwerp te komen!"

Gerelateerde artikelen

6 stijlvolle accessoires om je smoking helemaal af te maken

Trends in trouwpakken 2023

Kleding voor de bruidskinderen

Met deze stappen vind je jouw droom trouwjurk

Gerelateerde bedrijven