Trouwen bij Alberto Axu Couture « Huwelijk

Alberto Axu Couture

Slotlaan 28
3701 GL Zeist

06 81051725
info@albertoaxu.com
www.albertoaxu.com

Alberto Axu: Je trouwjurk of trouwpak naar wens en op maat gemaakt!

Je gaat binnenkort het ja woord geven, van harte gefeliciteerd! Komt je grote dag steeds dichterbij en ben je op zoek naar een exclusieve trouwjurk of een prachtig trouwpak op maat? Dan vind je bij Alberto Axu Couture gegarandeerd waar je naar op zoek bent.Alberto Axu Couture

Wij geloven in liefde en laten dit graag terugkomen in onze ontwerpen. Met keuze uit meer dan 1000 stoffen, talloze ontwerpen en ontzettend veel mogelijkheden op het gebied van maatwerk weet je één ding zeker: jouw bruidsjurk of trouwpak is uniek, speciaal en overtreft beslist je mooiste dromen.

Bruidsmode voor dames: de mooiste trouwjurken

Het is bijna zo ver: je gaat trouwen! Een grote droom van veel vrouwen, waarbij een prachtige witte jurk onmisbaar is. Je wilt op je grote dag natuurlijk dat alles perfect is, en dat geldt dan ook voor je trouwjurk. Bij Alberto Axu Couture is ons streven om de trouwjurk te ontwerpen die perfect bij jou past, zodat je echt kunt stralen op je grote dag.

Om in ieders wens te kunnen voorzien vind je in onze collecties verschillende modellen jurken terug. Iedere bruidsjurk in onze collectie is gebaseerd op een specifiek silhouet. Zo kenmerken de jurken uit de A-lijn collectie zich door haar nauwsluitende taille en uiteenlopende rok en staat de prinses collectie juist bekend om haar wijde baljurken.

De zeemeermin collectie is perfect voor vrouwen die graag hun vrouwelijke, ronde vormen willen benadrukken. Tot slot vind je bij ons ook een speciale grote maten collectie voor voluptueuze vrouwen. Deze collectie bestaat uit jurken met verschillende modellen, maar dan voor vrouwen met een maatje meer.Alberto Axu trouwpak mannen

Het perfecte trouwpak voor mannen

Naast een collectie met exclusieve bruidsjurken, bieden wij ook voor de bruidegom een uiteenlopende collectie met maatwerk trouwpakken. Je trouwdag is een speciale dag en daar hoort vanzelfsprekend ook een speciaal trouwpak bij. Alberto Axu Couture helpt je graag bij het vinden van hét perfecte trouwpak. Samen kiezen we zorgvuldig de juiste stof, de stijl van het colbert, de juiste voering, knopen en meer.

Maar daar blijft het niet bij, want wij zetten ook de puntjes op de spreekwoordelijke i. Zo kun je indien gewenst ook een mooie tekst, je trouwdatum of initialen laten bedrukken aan de binnenkant van je jasje of kraag. Alles is mogelijk, en bij Alberto Axu Couture streven we ernaar om het strak gesneden maatpak van je dromen te realiseren.Alberto Axu trouwjurken

Kom langs in onze winkel in Zeist!

Kun je niet wachten om je trouwjurk of trouwpak voor de bruiloft uit te zoeken? Wij nodigen je van harte uit om eens langs te komen in onze winkel in Zeist (omgeving Utrecht). Met ruim 400 m² aan bruidsmode en accessoires is er genoeg om te bewonderen en natuurlijk om aan te passen. Neem vrijblijvend contact met ons op of maak direct een afspraak via onze website en wij ontvangen je graag binnenkort bij ons in de winkel voor een gezellige passessie!

Openingstijden
Maandag:   Gesloten
Dinsdag t/m vrijdag:  10.30 – 17.30 uur
Zaterdag:    09.30 – 17.00 uur
Zondag:   12.00 – 17.00 uur

“Alberto heeft mijn droomjurk in waarheid gebracht, super goede communicatie en erg vriendelijke mensen om samen te werken. Je kan er op vertrouwen dat alles gedaan word hoe je wilt zowel jurk als pak. Super tevreden met Alberto Axu! Echt een aanrader!”

Gerelateerde artikelen

Alles wat je moet weten over de nieuwste trouwjurken collecties

18 februari: WeddingFair Utrecht

Trouwbeurzen in het Groene Hart 2024

Waarom een maatpak het ideale trouwpak is

Gerelateerde bedrijven