Dit zijn de laatste trends in trouwlocaties « Huwelijk

Dit zijn de laatste trends in trouwlocaties

Om jullie zoektocht naar de unieke trouwlocaties net ietsje makkelijker te maken zetten we in deze blog alle trends qua trouwen anno 2019 even voor je op een rij. Zo kun je straks beter bepalen wat jullie leuk vinden of bij jullie past. 

Op het strand

Wanneer je budget het toelaat, dan kun je natuurlijk trouwen op een verlaten tropisch eiland. Je kunt tegenwoordig een heel eiland huren waar je met zijn tweeën samen bent. Je slaapt er in een safaritent en dineert samen met een butler op het strand bij zonsondergang. Super romantisch natuurlijk! En het goede nieuws is: trouwen op het strand kan ook in Nederland. Bij Eindhoven kun je bijvoorbeeld trouwen op het strand met een steiger en paviljoen in het water. Geweldig natuurlijk!
Trouwen op het strand
Foto: Pexels.com / Asad Photo

In het bos

We zeiden het al: trouwen in het bos is helemaal hip. Lekker samenzijn in alle eenvoud op een mooie plek in de natuur. Een mooi natuurlijk altaar en houten klapstoeltjes voor de gasten. En het leuke van zo’n bruiloft in het bos is dat je deze helemaal kunt aankleden met een natuurthema. Bedenk leuke natuurspelletjes voor de kinderen zoals een speurtocht of survival.

Trouwen in het bos mag niet overal, dus moet je dit wel even goed uitzoeken wanneer je dit zelf organiseert. Maar er zijn ook bedrijven die dit van A tot Z voor je kunnen regelen. Zo kun je zelf lekker relaxed je bruiloft in. En op sommige locaties mag je ook overnachten in een tent of camper. Ook super leuk natuurlijk!

Een themafeest

We geven steeds meer onze eigen invulling aan onze bruiloft. Bedenk dus goed wat bij jullie en je vrienden past. Misschien vind je een themafeest een leuk idee. Houden jullie bijvoorbeeld van salsa, tapas en Zuid-Amerikaanse muziek. Dan is een latin feest met salsa bootcamp misschien een leuk idee. Wanneer je van mooie kostuums houdt, dan kun je ook een castle feest organiseren met gekostumeerd bal en middeleeuws diner. Laat je creativiteit stromen en bedenk vooral iets waar je blij van wordt. Zorg natuurlijk ook voor een unieke locatie. Er zijn allerlei bijzondere trouwzalen te huur in kastelen en op landgoederen die de juiste sfeer ademen.
Buiten trouwen
Foto: Pexels.cm / Lee Hnetinka

Festival

Ook festivals nemen enorm toe aan populariteit. Denk aan foodtruckfestivals, reggea- en jazz festivals. Ook aan zo’n festival kun je helemaal je eigen invulling geven. Kies bijvoorbeeld voor een leuke locatie aan een strand. Plaats er een grote tent, wat live muziek en eventueel wat foodtrucks. Succes gegarandeerd. Dit soort feesten waarbij je alleen een locatie en tent nodig hebt, zijn vaak ook een stuk voordeliger. Ook kun je dan vaak zelf de catering van jouw voorkeur regelen.

Foto boven: Pexels.com / Emma Wiseman

Reageren

Gerelateerde artikelen

Trouwen en feesten bij De Smockelaer

Voordelen van een intieme bruiloft

Je droomhuwelijk ervaren? Met deze tips lukt het!

Dit zijn de laatste trends in trouwlocaties

Gerelateerde bedrijven