Winter Wedding bij de Pollepleats « Huwelijk
Large_trouwen_pollepleats_westhem

Winter Wedding bij de Pollepleats

De Pollepleats in Westhem is het ideale decor voor een Winter Wedding. Een magische locatie aan het water. Zie je het al voor je: foto’s maken voor de rietkragen van het besneeuwde meer? Misschien zelfs een rondje op schaatsen! Een intieme toost bij de haard? Fakkels buiten de boerderij? Dineren tussen vele kaarsen? Feeëriek en stijlvol tegelijk.

Ceremonie

Omdat de Pollepleats een officiële trouwlocatie is, kunnen jullie elkaar hier het jawoord geven. De ceremonie kan eventueel ook plaatsvinden in het historische kerkje van Westhem, waar je desgewenst met een koets getrokken door Friese paarden naar toe wordt gebracht.

Culinair

Na de ceremonie toost het hele gezelschap bij de haard met een ijskoud glas champagne, welke door de bruidegom op spectaculaire wijze met het sabreerzwaard is geopend. De winters gedecoreerde taart wordt door jullie aangesneden.

Na de borrel is het tijd voor uitgebreid Frans tafelen bij sfeervol kaarslicht. Je mag hiervoor je favoriete cateraar meenemen, maar de Pollepleats kan dit ook voor jullie organiseren. ’s avonds arriveren er nog meer gasten voor een feest in warme sferen.

De fakkels branden buiten al, de avondgasten arriveren voor een feest in warme sferen. Zij worden ontvangen met een glas glühwein of chocolademelk buiten bij de vuurkorf. De bar is geopend en de voetjes gaan van de vloer.

Overnachten

Aan het einde van het feest neemt het bruidspaar toegang tot de luxe suite met dubbele douche, balkon met uitzicht op de sterrenhemel en een kingsize tweepersoonsbed. Zo zijn de wittebroodsweken meteen goed begonnen!

In de Pollepleats kan je maximaal 200 gasten ontvangen voor een feest. Naderhand kunnen maar liefst 60 gasten in de boerderij blijven logeren, daarvoor zijn 17 comfortabele gastenkamers aanwezig. Deze nieuwe locatie is erg populair onder bruidsparen, wacht daarom niet langer met het reserveren van je trouwdatum!

Reageren

Gerelateerde artikelen

Large_trouwlocatie_desmockelaer_zuidlimburg

Trouwen en feesten bij De Smockelaer

Large_huwelijkfriesland_2020_bruidsmagazine

Trouwen in Friesland

Large_winterwedding

Wolfslaar Winter Wedding Deal

Large_ww2

Outfit voor een winterbruiloft

Gerelateerde bedrijven