Trouwen in Friesland « Huwelijk

Trouwen in Friesland

Wanneer ga je eigenlijk in ondertrouw? Hoe zit het met de huwelijkse voorwaarden? Hoeveel getuigen mag je hebben? Is een weddingplanner iets voor ons? Welke trouwlocatie past bij ons? Wanneer en met wie ga je jouw droomjurk kopen? Constant voorzien wij jou van tips en trends. Bovendien geven wij je een overzicht van de leukste adresjes en beste trouwleveranciers in de provincie Fryslân.
Trouwen in Friesland
Foto: Nickie Fotografie, Dokkum

Trouwlocaties in Friesland

Fryslân kenmerkt zich door zijn diversiteit in landschappen. Water in de vorm van zee, meren en kanalen, weidse vergezichten en bossen wisselen elkaar af in deze provincie waar afstanden niet tellen. Hoe jullie bruiloft er ook uit komt te zien; trouwen in Friesland biedt volop mogelijkheden.

Trouwen op of aan het water of op een mooie buitenlocatie is populair. Voor een klassieke setting kunnen jullie terecht in een van de vele kerken of monumentale panden, waaronder gemeente- en stadhuizen. Diverse horecagelegenheden, waaronder ook boerderijen en molens, staan garant voor een hippe of intieme ceremonie. Kies een trouwlocatie die bij jullie past. Succes!
Trouwen in Friesland
Foto: Bruidsfotografie Van Keulen, Leeuwarden

Trouwspecialisten in Friesland

Daarnaast vind je onder Trouwspecialisten de leukste adresjes en beste leveranciers voor alles wat er bij een huwelijk komt kijken. Dus trouwen jullie in Friesland? Ga dan snel naar de Trouwspecialisten in Friesland.

Tip: vergeet ook vooral de Friese Waddeneilanden niet. 

Foto boven: Trouwfoto's Nederland, Dokkum

Reageren

Gerelateerde artikelen

Trouwen in Limburg

Kinderboek over trouwen

Trouwen in Noord-Holland

Trouwen in Flevoland

Gerelateerde bedrijven