Trouwen bij Trouwfoto's Nederland « Huwelijk

Trouwfoto's Nederland

Elzenlaan 57
9103RD Dokkum

06 83449403
info@trouwfotos.nl
www.trouwfotos.nl

Van harte gefeliciteerd met jullie trouwplannen

Je hebt de komende tijd veel te regelen.Als de datum vastligt en je hebt een trouwlocatie en een ambtenaar geregeld komt nog een belangrijk punt: de fotograaf.

Mijn naam is Tim Groeneveld, woonachtig in Dokkum met een uitvalsbasis in Epe. Ik fotografeer sinds 2013 en in 2019 ben ik dit professioneel gaan doen. Mijn focus ligt voornamelijk op bruidsfotografie. Ik houd van de sfeer op bruiloften en word helemaal enthousiast van het maken van trouwfoto’s in mooie decors.
Trouwfotograaf Dokkum

Waarom een professional?

Een professionele fotograaf weet onder alle (licht)omstandigheden hoe hij moet werken en heeft ook apparatuur bij zich die daarbij ondersteunen. Jullie hoeven je niet druk te maken over de foto’s. De fotograaf speelt in op het type foto’s die je wilt en weet de juiste lichtval en compositie te kiezen. Jullie hoeven niet te poseren, maar worden daarin begeleid zodat het spontane foto's worden.

Een goede fotograaf heeft oog voor de details die jij in de drukte van de dag niet eens ziet. Hierbij gaat het om het vangen van koestbare momenten: interacties tussen gasten, een traan van de ouders, taartetende bruidskinderen en natuurlijk de liefde tussen jullie.
Trouwfotograaf Dokkum

Tastbare herinnering

Mijn aandeel in jullie bruiloft is een plezierige en ongedwongen omgang met jullie en jullie gasten, maar ook door mij genomen maatregelen die ervoor zorgen dat de fotografie haast niet mis kan gaan. Het resultaat is een beeldend verslag van hoe jullie trouwdag was. Een blijvende herinnering in de vorm van een schitterend trouwalbum. Mijn vraag aan jullie is: Mag ik ook jullie trouwfotograaf zijn? 

Veel plezier met alle voorbereidingen en wie weet tot ziens,
Tim Groeneveld 

Gerelateerde artikelen

Bruidsreportage is vakmanschap

Trouwen in Friesland

Alles over het trouwalbum

Trouwfoto's met een knipoog

Gerelateerde bedrijven