Cupcakes op je bruiloft « Huwelijk

Cupcakes op je bruiloft

Cupcakes blijven hot. Logisch! Deze kleine feestjes op je bord zijn niet alleen heel erg leuk, maar ook nog eens erg verrassend.

Voordelen

Ze zijn compact en gemakkelijk uit de hand te eten en je kunt er van alles in verwerken op de meest kunstige manieren en volledig naar jullie eigen thema. Ook kun je naast de bekende smaken als vanille, chocolade en aardbei nog heel veel meer kanten op in de zoete, de fruitige of zelfs de hartige categorie. En of je ze nou zelf maakt of laat maken, cupcakes hebben nou eenmaal die gezellige, home made uitstraling waar we zo van houden.

Tip! Je kunt het, zoals met alles, zo duur maken als je zelf wilt, maar over het algemeen zijn cupcakes goedkoper dan de gemiddelde bruidstaart. Budgettechnisch hoef je het dus niet te laten!

Nadelen

Misschien mis je het imposante van een bruidstaart waar ieders mond van open valt en vind je het plechtige moment van aansnijden toch wel een hoogtepunt. Dat zouden nadelen kunnen zijn van de cupcake.

Wel zou je de cupcakes op een indrukwekkende manier kunnen presenteren, bijvoorbeeld op een hoge etagère. En overweeg ook eens een soort mini-taart-toppers, wat ze net dat beetje extra doet opvallen, eventueel passend bij jullie decoratie. Maar eigenlijk spreekt een echt mooie cupcake gewoon voor zich. Denk van te voren dus goed na wie ze mag gaan maken en hoe je ze eruit wilt laten zien.

Vind je cupcakes super, maar zul je de taart echt missen? Dan zou je eventueel het idee van cupcakes met een bruidstaart(je) kunnen combineren. Of maak vrolijke cupcakes voor de kinderen (of laat ze ze zelf versieren) en serveer aan de volwassenen wel 'gewoon' zo'n immense bruidstaart.

Door Rinske van Rootselaar

Ontwerp zelf je trouwkaarten!

Reageren

Gerelateerde artikelen

Stap voor stap jullie bruiloft plannen

Tips voor samenstellen menu

Alles over het proeven van de bruidstaart

Bruidsbeurzen van WeddingFair

Gerelateerde bedrijven