Colour me beautiful « Huwelijk

Colour me beautiful

Onderzoek geeft aan dat de meeste vrouwen, zo'n 52%, in room-wit willen trouwen. Maar die kleur staat lang niet iedereen goed. Ook wit, welke door 20% werd aangegeven als tweede favoriet, staat niet iedereen goed.

Kleurenanalyse

Ieder persoon (man of vrouw) heeft een eigen kleurenpalet, gebaseerd op zijn of haar karakteristieken (de combinatie van de kleur van je huid, haar en ogen). Aan de hand van een uitgebreide analyse worden jouw persoonlijke kleuren vastgesteld. Met behulp van gekleurde doeken wordt dan je kleurtype bepaald. Je zult zien dat goede kleuren je natuurlijke uitstraling onderstrepen en versterken. Het tegenovergestelde zul je ook zien: verkeerde kleuren maken hard en vermoeid en kunnen je ouder doen lijken. Uit deze analyse volgt een kleur- en make-upadvies,. Dit advies is niet alleen toepasbaar op de trouwdag, maar tegelijkertijd ook een beautytip wat je in het vervolg kunt toepassen op al je (nog aan te kopen) kleding en make-up.

Vrijgezellenfeestje

Neem je vriendinnen, familie en bruidsmeisjes mee naar je kleurenanalyse als vrijgezellenfeestje! Beleef samen een leuke en gezellige dag en weet daarna gelijk wat je goed staat. Niets is leuker dan te zien wat jou en je vriendinnen het beste staat! In zo'n workshop worden meerdere mensen geanalyseerd. Kijk voor kleurconsulenten bij jou in de buurt op www.kleurenanalyse.net.

Foto: Jessie K.

Reageren

Gerelateerde artikelen

De leukste zomerse trouwideeën

DIY-projecten voor een bruiloft met een extra persoonlijke touch

My M&M's als bedankjes

Tafeldecoratie op je bruiloft

Gerelateerde bedrijven