De perfecte bruidsmake-up « Huwelijk
Large_bruidsmake-up_spiegel

De perfecte bruidsmake-up

Laten we even voorop stellen dat niemand anders beslist hoe jij er uit ziet op jouw bruiloft behalve jij zelf. Make-up kent geen regels en je kunt het zo gek maken als je zelf wilt, maar wanneer je moeite hebt met het vinden van inspiratie gaan we hier even in op wat tips met betrekking tot bruidsmake-up.

Thema van jullie trouwdag

Wanneer de bruiloft in een bepaald thema georganiseerd wordt, is het natuurlijk het leukst om de make up hier op aan te passen. Wanneer je dus trouwt in een jaren '50 stijl dan kan een zwarte eyeliner en een rode lippenstift niet ontbreken. Ook kan het seizoen je helpen beslissen bij een bruidsmake-uplook. Wanneer je in de warme zomer trouwt, kun je beter kiezen voor een lichtere look dan wanneer je in de winter trouwt. Bruidslooks kunnen per seizoen dus enorm verschillen.
Bruidsmake-up

Waterproof mascara

Waterproof make-up is absoluut geen overbodige luxe. Allereerst wil je natuurlijk dat de look de hele dag mooi blijft, maar voor de nodige tranen die tijdens de bruiloft zullen vallen is een waterproof mascara ook een aanrader. Wie wil er nou uitlopende mascara wanneer je naar het altaar loopt? Door de waterproof mascara te gebruiken kun je lekker huilen wat je wil zonder dat jouw make up hier onder lijdt. Neem ook een verfrissende spray mee die er voor zorgt dat jouw make up er goed uit blijft zien.

Passend bij je bruidsjurk

Zorg ervoor dat de make-up look past bij de trouwjurk. Wanneer je een witte jurk aantrekt wil je niet een te lichte foundation dragen. Dit zorgt ervoor dat je flets en wit lijkt. Je kunt dan beter een tint kiezen die goed bij jouw huid past of je kunt het gezicht opwarmen met een bronzer. Pas ook op met de decolleté. Het laatste wat je wil is een make-up vlek in de trouwjurk. Probeer ook de ooglook aan te passen op de jurk. Pas op met vloekende kleuren.

Mocht je nog meer inspiratie nodig hebben of ben je er al helemaal uit en zou je de make-up willen zoeken die je nodig hebt voor jouw bruidslook, neem dan eens een kijkje op Makeupshoppen.nl.

Foto boven: Scott Webb – Pexels

Reageren

Gerelateerde artikelen

Large_laatste_week_voor_bruiloft

De laatste week voor je bruiloft

Large_bruidskapsel_rinkeheederikfotografie

Zo zorg je ervoor dat je haar perfect zit op je bruiloft

Large_beautybehandeling_bruid

Schoonheidssalon bezoeken voor of na je bruiloft

Large_bruidsmake-up_spiegel

De perfecte bruidsmake-up

Gerelateerde bedrijven