De juiste stropdas voor de bruidegom « Huwelijk
Large_stropdas1

De juiste stropdas voor de bruidegom

Meestal kiest een bruidegom ervoor om een iets luxer pak te dragen dan de gasten. Daarom past bijvoorbeeld een ietwat exclusievere stropdas hier beter bij, gezien de uitstraling. Deze stropdassen zijn meestal gemaakt van 100% zijde en voorzien van een dessin. Bijvoorbeeld een ton-sur-ton paisly dessin.Stropdas

Stropdassen voor de getuigen 

Om even terug te komen op de accent- of themakleur; het is leuk om ook de getuigen af te stijlen met dezelfde kleur das. Kies bijvoorbeeld voor een effen smalle stropdas in dezelfde kleurtint als de bruidegom. Het is direct een leuk cadeautje dat je kunt geven op het moment dat je ze wilt vragen jullie getuigen te zijn.

En wil je het helemaal leuk maken? Dan kun je ook alle gasten dezelfde stropdas of ander bijpassend accessoire geven in dezelfde kleur.Manchetknopen

Custom made. Accessoires voorzien van jullie logo 

Willen jullie de trouwdag een ‘persoonlijke touch’ geven? Dan is het personaliseren van stropdassen, vlinderstrikken, pochetten, bretels, manchetknopen en sjaals een leuk detail. Voorzie alle stropdassen of vlinderstrikken van jullie mannelijke gasten met jullie initialen of trouwlogo. Benieuwd naar de mogelijkheden? Op stropdassenwinkel.nl vind je meer informatie. Neem contact op voor een advies op maat.

Een vlinderstrik in combinatie met bretels kan natuurlijk ook 

Steeds vaker zien we dat de bruidegom liever iets anders wilt dragen dan een klassieke das. Er wordt dan bijvoorbeeld gekozen voor een vlinderstrik of vlinderdas in combinatie met bretels. Leuk detail voor als ’s avonds jouw colbert uit gaat.

Reageren

Gerelateerde artikelen

Large_overhemdhuwelijk

Het kiezen van een overhemd voor een bruiloft.

Large_stropdas1

De juiste stropdas voor de bruidegom

Large_trouwschoenen_bruidegom_absolut

Trouwschoenen voor de bruidegom: wat trek je aan?

Large_trouwpak_manchetknoop_trendhim

Accessoires voor de bruidegom: Manchetknopen

Gerelateerde bedrijven