Trouwen bij Valk & Folmer « Huwelijk

Valk & Folmer

Molenstraat-Centrum 441
7311 XK Apeldoorn

055 3013049
info@valkfolmer.nl
www.valkfolmer.nl

Trouwen in een maatpak

Valk & Folmer is dé specialist op het gebied van maatkleding en trouwpakken. Met ruim 1500 stoffen van exclusieve merken en een volledige vrijheid in samenstelling qua model, kunnen wij voor elke man een uniek trouwpak maken. Wij maken onze trouwpakken op traditionele wijze. Dat wil zeggen dat wij u opmeten met een meetlint en uw trouwpak volgens ‘kleermakersnormen’ wordt gemaakt. Écht maatwerk dus!
Trouwpak op maat bij Valk & Folmer

Door de jaren heen heeft Valk & Folmer al vele trouwpakken mogen maken in allerlei verschillende stijlen. Van formeel en conservatief tot sportief en casual. Ook voor u maken wij graag het ideale trouwpak; geheel afgestemd op uw persoonlijke wensen en de jurk van uw aanstaande.

Écht maatwerk, volledige vrijheid in stijl en model

U kunt kiezen uit een heel scala aan kleuren, dessins en materiaalsoorten. Uiteraard hebben we luxe wollen stoffen, maar ook hele luchtige linnen stoffen. Voor elke stijl bruiloft hebben we wel een geschikte stof. Naast de stof bepaalt u ook zelf het model van uw trouwpak. Heeft u bijvoorbeeld wel eens nagedacht over het type revers op uw colbert? Wilt u een notch-rever of een peak-rever? En de zakken? Wilt u die schuin of recht, met of zonder klep? Stap voor stap lopen we alle onderdelen van uw trouwpak langs en kunt u kiezen uit een vrijwel onbeperkt aantal opties.
Trouwpak bij Valk & Folmer in Apeldoorn

Afspraak maken?

We begrijpen heel goed dat u niet dagelijks een pak laat maken, laat staan een trouwpak. Om die reden nemen we uitgebreid de tijd voor u en geven wij eerlijk en deskundig advies. Zo kunt u in alle rust weloverwogen keuzes maken qua kleuren, stof en model.

Maak online een afspraak op onze website of bel ons op 055-3013049.

Gerelateerde artikelen

8 oktober: Duurzaam Trouwen Apeldoorn

Kleding voor de bruidskinderen

Een onvergetelijke bruiloft met een op maat gemaakt trouwpak van Michael&Giso

De bruidsmode trends voor 2023

Gerelateerde bedrijven