Trouwen in Overijssel « Huwelijk

Trouwen in Overijssel

Gefeliciteerd met jullie trouwplannen. Er zullen nu veel vragen op jullie afkomen. Wanneer moet je in ondertrouw? Hoeveel getuigen mag je hebben? Welke trouwlocatie past bij ons? Wanneer en met wie ga je jouw droomjurk kopen? Veel is op huwelijk.nl te vinden. Toch blijft het leuk om lekker languit op de bank een trouwmagazine door te bladeren. Een rustmoment in de wirwar van alle informatie die op je afkomt via internet. Offline als nieuwe luxe.

Trouwlocaties in Overijssel

Steeds meer bruidsparen kiezen er voor om te trouwen op een andere locatie dan het gemeentehuis. Het glossy magazine Huwelijk in Overijssel schenkt per gemeente ruimschoots aandacht aan deze alternatieve trouwlocaties. Dat dit trouwmagazine gericht is op de provincie met herkenbare plekken en specialisten uit de directe omgeving, maakt het lezen, kijken en oriënteren nóg leuker.

Tips & trends

Daarnaast valt er natuurlijk het nodige te lezen over de nieuwste bruidsmodecollecties, tips en trends op de huwelijksmarkt, de trouwfotograaf en nog veel meer. Dit alles leesbaar, rijk geïllustreerd en fraai vormgegeven in inspirerende artikelen. Het magazine telt 60 pagina’s.

Dus trouwen jullie in Overijssel? Bestel het magazine dan voor slechts € 4,75. Goed voor een paar avondjes ontspannen languit op de bank.

 

Reageren

Gerelateerde artikelen

Trouwen in Twente

Kinderboek over trouwen

Trouwboekje van Aaf Brandt Corstius

Boek: Trouwen doe je zo!

Gerelateerde bedrijven