Trouwen bij Ingrid de Fotograaf « Huwelijk

Ingrid de Fotograaf

Kranenburg 33
7423 BG Deventer

06 18136510
ingriddefotograaf@gmail.com
www.ingriddefotograaf.nl

Op zoek naar een gezellige fotograaf, die spontane, unieke foto's maakt? 

Vind je mooie foto's hebben wel heel belangrijk, maar zien jullie een beetje op tegen de fotoshoot Wil je niet te veel poseren en gewoon genieten van jullie speciale dag? Geen probleem!

Een fotoshoot met mij is gewoon een gezellig uitje. Ik help jullie om samen leuk, als jezelf op de foto te komen. Want het is super tof om jullie liefde over een paar jaar nog steeds van het beeld te zien spatten.
Bruidsfotograaf Deventer Ingrid de Fotograaf

Jullie dag vastgelegd zoals jullie dag was

De rest van jullie trouwdag huppel ik overal tussendoor om jullie herinneringen zo goed mogelijk vast te leggen. Alle geplande momenten, maar natuurlijk ook de ongeplande. Ondertussen ben ik altijd op zoek naar grappige en liefdevolle momenten. Momenten die je zelf misschien gemist hebt, maar die achteraf super waardevol kunnen zijn.
Bruidsfotograaf Deventer Ingrid de Fotograaf

De foto’s die je ontvangt zijn ongedwongen, kleurrijk en creatief. Een weerspiegeling van de mensen, emoties, momenten, en dingen die jullie dag, jullie dag maakte.

Wil je meer weten of een vrijblijvend kennismakingsgesprek inplannen? Kijk dan vooral even op ingriddefotograaf.nl.Ik heb maar een beperkt aantal plekken per jaar beschikbaar, dus wacht niet te lang!

Gerelateerde artikelen

Bruidsvideografie een vak apart

Bruidsreportage is vakmanschap

Trouwen in Overijssel

Alles over het trouwalbum

Gerelateerde bedrijven