Trouwen bij Mijke Derks Fotografie « Huwelijk

Mijke Derks Fotografie

Nijreesweg 79
7609 PB Almelo

06 24828954
info@mijkederksfotografie.nl
www.mijkederksfotografie.nl

Een dag om nooit te vergeten

Trouwen is één van de meest bijzondere momenten in jullie leven. De trouwdag is een dag vol wisselende emoties van liefde, verrassing, blijdschap en misschien ook verdriet om iemand die je mist. Het is een dag om nooit te vergeten.
 
Als trouwfotograaf wil ik jullie helpen de herinnering aan jullie bruiloft levend te houden. Het is mijn passie om het karakter en de emoties van het bruidspaar en de gasten vast te leggen.
Mijke Derks Fotografie uit Almelo
 

Meer dan zomaar een foto

Om jullie te fotograferen zoals jullie zijn, moeten jullie je op je gemak voelen. Daarom wil ik de tijd nemen om jullie te leren kennen, zodat we tijdens de fotoshoot en jullie verdere trouwdag een ontspannen sfeer creëren. Dit levert spontane beelden en maakt het verschil tussen zomaar een foto en een foto die leeft en waar je naar blijft kijken.
 
Als fotograaf miste ik wel eens de videobeelden bij deze foto's en zo heb ik mij verdiept in videografie. Nu is het dan mogelijk om ook mij als videograaf in te huren voor jullie bruiloft! Zo worden herinneringen nóg tastbaarder.
 
Hieronder zien jullie een klein deel van mijn portfolio. Op mijn site vind je een uitgebreidere portfolio ook van de videografie. Mocht je vragen of opmerkingen hebben, dan hoor ik het graag.
 
Wie weet tot ziens,
Mijke Weier-Derks

Gerelateerde artikelen

Bruidsreportage is vakmanschap

8 oktober: Duurzaam Trouwen Apeldoorn

Trouwen in Overijssel

Trouwen in Twente

Gerelateerde bedrijven