Trouwen in Friesland « Huwelijk

Trouwen in Friesland

Gefeliciteerd met jullie trouwplannen. Er zullen nu veel vragen op jullie afkomen. Wanneer moet je in ondertrouw? Hoeveel getuigen mag je hebben? Welke trouwlocatie past bij ons? Wanneer en met wie ga je jouw droomjurk kopen? Veel is op huwelijk.nl te vinden. Toch blijft het lekker om languit op de bank een trouwmagazine door te bladeren. Dat Huwelijk in Fryslân gericht is op de provincie met herkenbare plekken en specialisten uit de directe omgeving, maakt het lezen, kijken en oriënteren nóg leuker.

Trouwlocaties in Friesland

Steeds meer bruidsparen kiezen er voor om te trouwen op een andere locatie dan het gemeentehuis. Het glossy magazine Huwelijk in Fryslân schenkt per gemeente ruimschoots aandacht aan deze alternatieve trouwlocaties.

Tips & trends

Daarnaast valt er natuurlijk het nodige te lezen over de nieuwste bruidsmodecollecties, tips en trends op de huwelijksmarkt, de trouwfotograaf en nog veel meer. Dit alles leesbaar, rijk geïllustreerd en fraai vormgegeven in inspirerende artikelen. Het magazine telt 68 pagina’s.

Dus trouwen jullie in Friesland? Bestel het magazine dan voor slechts € 4,75. Goed voor een paar avondjes ontspannen languit op de bank.

Reageren

Gerelateerde artikelen

Boek: Trouwen doe je zo!

Boek: Huwelijksplanner

Kinderboek over trouwen

Trouwboekje van Aaf Brandt Corstius

Gerelateerde bedrijven