Hawaii: de perfecte huwelijksreisbestemming « Huwelijk

Hawaii: de perfecte huwelijksreisbestemming

Je kunt de diversiteit van Hawaii gemakkelijk ervaren, want door de goede vliegverbindingen kun je zonder problemen van het ene naar het andere eiland hoppen. We lichten drie van onze favoriete eilanden uit.

Maui: het mooiste eiland ter wereld

Maui is in 2016 uitgeroepen tot mooiste eiland ter wereld. Niet zo gek, want Maui is met zijn maagdelijk witte stranden, klaterende watervallen en groene landschappen een pareltje. De krater Haleakala is één van de grootste trekpleisters van het eiland. Een afdaling tijdens zonsopkomst of zonsondergang biedt de mogelijkheid om van één van ’s werelds spectaculairste uitzichten te genieten.

Voor een verblijf op Maui adviseren we het Westin Maui Resort & Spa. Dit stijlvolle resort is direct gelegen aan het strand en de Mountain View Kamers hebben een schitterend uitzicht over het groene binnenland van Maui. De tropische tuin vol exotische bloemen maakt je Hawaii-ervaring compleet.

Oahu: het bekendste eiland van Hawaii

De naam Oahu zegt je misschien niet zoveel, maar het is toch echt het bekendste eiland van Hawaii. Je vindt er namelijk Honolulu (de hoofdstad van Hawaii) en het beroemde strand van Waikiki Beach, waar vele surfers de golven trotseren. Het eiland heeft echter veel meer te bieden dan dat. Je kunt ook shoppen in het grootste openlucht winkelcentrum van Amerika, de groene bergen van Diamond Head en Pali Lookout ontdekken en een fijne mengelmoes van oosterse en westerse culturen ervaren. 

Aan het strand van Waikiki Beach ligt het luxe Sheraton Waikiki – de perfecte uitvalsbasis wanneer je op Oahu verblijft. Wanneer je overnacht in de Oceanfront kamers, wordt je ’s ochtends wakker met uitzicht over de zee. In de lounge serveren ze overheerlijke cocktails en tijdens zonsondergang geniet je van een prachtig uitzicht. Zeer de moeite waard!

Kauai: het lieflijkste eiland van Hawaii

Het oudste en lieflijkste eiland van Hawaii wordt veelal bezocht door pasgetrouwde stellen. Vaar over de Wallua River naar de Fern Grotto: een prachtige groene grot waar lokale live bands tijdens een ceremonie graag de Hawaiian Wedding Song voor jou en je partner zingen. Verder heeft Kauai vele zonnige stranden met kobaltblauwe zeeën waar je heerlijk tot rust kunt komen. Tot slot mag een bezoek aan de Waimea Canyon niet ontbreken. Deze kloof, ook wel de tegenhanger van de Grand Canyon genoemd, is met zijn bijzondere kleurschakeringen een absolute must-see.

Op Kauai raden wij het Kauai Beach Resort aan, een heerlijk resort met ruime kamers die allemaal een schitterend uitzicht hebben. Er zijn twee uitstekende restaurants aanwezig, je kunt er genieten van een kalmerende massage en ultiem ontspannen in één van de jacuzzi’s. De avond sluit je af met een romantische strandwandeling op het privé-strand.

Is het duidelijk dat Hawaii dé bestemming is voor jouw huwelijksreis? Lees dan meer over onze huwelijksreizen naar Hawaii.

Tenzing Travel

Reageren

Gerelateerde artikelen

De meest romantische bestemmingen van Europa

Op zoek naar de perfecte bestemming voor jouw huwelijksreis?

Dit zijn de mooiste huwelijksreisbestemmingen binnen Europa

Een onvergetelijke huwelijksreis: een op maat gemaakte rondreis door Australië en Nieuw-Zeeland

Gerelateerde bedrijven