Een onvergetelijke huwelijksreis: een op maat gemaakte rondreis door Australië en Nieuw-Zeeland « Huwelijk

Een onvergetelijke huwelijksreis: een op maat gemaakte rondreis door Australië en Nieuw-Zeeland

Australië en Nieuw-Zeeland zijn de ideale locaties om als vers echtpaar naartoe te gaan. Ontdek de bruisende steden, uitgestrekte woestijnen, of breng samen de dagen door op een van de paradijselijke stranden. Met een op maat gemaakte rondreis zul je een onvergetelijke huwelijksreis hebben!
Huwelijksreis naar Nieuw-Zeeland

Verken de steden en natuur

Begin jullie avontuur aan de andere kant van de wereld. Vliegtickets Nieuw-Zeeland gaan naar verschillende grote steden zoals Auckland, Christchurch en Wellington. Het is natuurlijk aan jullie waar het avontuur zal starten en wat je wilt zien. Als jullie starten in Auckland, geniet dan van het bruisende stadsleven en de kosmopolitische sfeer. Bezoek vervolgens de Milford Sound en geniet van de indrukwekkende landschappen, ook de Bay of Islands mag niet in dit rijtje ontbreken als natuur hoog op jullie lijstje staat. Zijn jullie echte avonturiers, dan mag een bezoekje aan de avonturenhoofdstad Queenstown niet ontbreken. Ga er bungeejumpen of maak een tocht met een speedboot door de wilde rivieren. In Rotorua kunnen jullie vervolgens weer tot rust komen door te genieten van een van de natuurlijke thermische baden. Daarnaast mag bij een bezoek naar Nieuw-Zeeland een kennismaking met de Maori cultuur niet ontbreken.

Deel twee van het avontuur

Na het verkennen van Nieuw-Zeeland kunnen jullie een rondreis door Australië maken. Het land kent vele iconische plekken, zoals zijn iconische Opera House in Sydney.
Huwelijksreis Sidney Opera House

Maar ook voor natuurliefhebbers zijn er ontelbare prachtige gebieden. Als jullie in Sydney starten, kunnen jullie eerst genieten van de prachtige stranden en de stad. Vervolgens mag een bezoek aan een van ’s werelds grootste koraalriffen niet ontbreken. En wie naar Australië gaat mag de bekende Australische Outback natuurlijk niet vergeten. Breng een bezoek aan de uitgestrekte woestijnen en leer de cultuur van de Aboriginals kennen. Daarnaast mag een trip naar Ayers Rock niet ontbreken, de heilige plaats voor Aboriginals en tevens een symbool van Australië.
Huwelijksreis naar Australië

Het voordeel van een op maat gemaakte rondreis is dat deze helemaal is afgestemd op jullie interesses. Of jullie nou avontuurlijke types zijn, adrenaline-jagers of liever tot rust willen komen in de natuur, de mogelijkheden zijn eindeloos. Een rondreis door Australië en Nieuw-Zeeland heeft voor iedereen wat te bieden.

Reageren

Gerelateerde artikelen

Op zoek naar de perfecte bestemming voor jouw huwelijksreis?

Dit zijn de mooiste huwelijksreisbestemmingen binnen Europa

Een onvergetelijke huwelijksreis: een op maat gemaakte rondreis door Australië en Nieuw-Zeeland

Maak een verre huwelijksreis om nooit te vergeten…

Gerelateerde bedrijven