De meest romantische bestemmingen van Europa « Huwelijk

De meest romantische bestemmingen van Europa

Van betoverende steden tot adembenemende landschappen, Guide to Europe toont je de plekjes die elk pasgetrouwd koppel zullen bekoren.

Parijs

Parijs staat bekend als een van de meest romantische steden ter wereld. De 'Stad van de Liefde' heeft een onmiskenbare aantrekkingskracht op verliefde koppeltjes. Wat is er romantischer dan een boottocht op de Seine of een diner bij kaarslicht in een typische Franse bistro? Wandel door de geplaveide straatjes van Montmartre of ga gezellig picknicken in een van de vele parken. In Parijs vind je romantiek op elke hoek en op elk plein!
Bootreis over De Seine
Het romantische licht op de Seine

Venetië

Met zijn kronkelende grachten, betoverende bruggen en historische architectuur is Venetië een droombestemming voor elk pasgetrouwd stel. Geniet van een gondeltocht langs het Canal Grande en laat je meevoeren door de melodieën van de gondelier terwijl de historische gebouwen aan weerszijden van het kanaal voorbijglijden. Verken de romantische steegjes van de stad en geniet van de heerlijke Italiaanse keuken in intieme restaurants. Venetië is de perfecte setting voor een onvergetelijke huwelijksreis!

Hallstatt

Hallstatt is gelegen aan de schilderachtige oevers van het gelijknamige meer en wordt vaak beschouwd als een van de mooiste dorpjes ter wereld. Met zijn charmante pastelkleurige huizen, idyllische landschappen en rustige sfeer is Hallstatt de perfecte plek voor een romantische reis. Verken samen de smalle straatjes, maak een boottocht over het meer en geniet van het adembenemende uitzicht op de omringende bergen. Hallstatt belooft een huwelijksreis vol romantiek en sereniteit.
Vakantie Hallstatt Oostenrijk
Het pittoreske Hallstatt in Oostenrijk

Santorini

Het Griekse eiland Santorini staat bekend om zijn adembenemende zonsondergangen en pittoreske witte gebouwen met blauwe koepeldaken, de perfecte plek dus voor een romantische huwelijksreis onder de Griekse zon! Ontspan op de idyllische stranden, verken de charmante dorpjes en geniet van een glas lokale wijn terwijl je uitkijkt over de Egeïsche Zee. Santorini biedt een romantiek die moeilijk te evenaren is.

Lissabon

De bruisende hoofdstad van Portugal heeft een unieke charme die perfect is voor een romantische huwelijksreis. Verken de sfeervolle wijken zoals Alfama en Bairro Alto of bewonder de prachtige uitzichten vanaf de 'miradouros'. Vanaf hier kunnen jullie samen genieten van panoramische vergezichten over de met tegels bedekte daken, de glinsterende rivier de Taag en de imposante heuvels die Lissabon omringen. Lissabon is een stad die jullie zal betoveren met haar schoonheid, een stad waar jullie herinneringen zullen creëren die een leven lang meegaan.

Met zijn adembenemende landschappen en romantische steden is Europa de perfecte plek om de eerste hoofdstukken van jullie nieuwe leven aan te vangen.

Reageren

Gerelateerde artikelen

De meest romantische bestemmingen van Europa

Op zoek naar de perfecte bestemming voor jouw huwelijksreis?

Dit zijn de mooiste huwelijksreisbestemmingen binnen Europa

Een onvergetelijke huwelijksreis: een op maat gemaakte rondreis door Australië en Nieuw-Zeeland

Gerelateerde bedrijven