Malediven, de ultieme romantische bestemming! « Huwelijk

Malediven, de ultieme romantische bestemming!

Wanneer je aan komt vliegen boven de prachtige atollen van de Malediven word je meteen betoverd door het geweldige uitzicht over deze eilandjes. De meer dan 1000 koraaleilanden zijn onderverdeeld in 26 atollen met ieder een prachtig resort.

Het is van belang dat het resort aansluit op de wensen van jullie droom huwelijksreis, daarom heb ik alvast in kaart gebracht voor welke verschillende mogelijkheden je kunt kiezen op deze prachtige eilanden. Interesse in een eco-vriendelijk resort, romantische extra's of uitgebreide spa-faciliteiten? Onderstaande resorts zijn stuk voor stuk op een eigen manier uniek!

Conrad Maldives Rangali Island

Dit paradijselijke ‘twin island’- resort heeft eindeloos witte zandstranden en een koraalrif voor de deur! Wanneer jullie op zoek zijn naar een kleinschalige ‘hideaway’ met toegang tot de faciliteiten van een groot resort dan is het Conrad Maldives Rangali Island ideaal voor jullie. Op het resort vind je een serene sfeer en veel privacy, een bioscoop onder de sterren, spa-faciliteiten, acht ‘show-keukens’ en een intieme kaas- en wijnbar.

Reethi Beach Resort

Dit bijzondere eco-vriendelijke resort wordt omringd door prachtige stranden, palmbomen en azuurblauwe wateren (slechts 15% van het eiland is bebouwd). De elegante villa’s liggen verspreid over de weelderig begroeide tuin en de Coconut Spa biedt een variëteit aan massages en schoonheidsbehandelingen. Andere faciliteiten die op Reethi Beach Resort worden aangeboden zijn een tennis-, badminton-, en squashbaan, een duikschool, restaurants, bars en een klein zwembad. Restaurant Saima Garden, omringd door de prachtige tuin en direct aan het strand, is zeer geschikt om romantisch te dineren.

Lily Beach Resort & Spa

Het Lily Beach Resort & Spa wordt omgeven door een spierwit strand met een betoverende turkooizen lagune. Deze romantische setting in combinatie met de luxe faciliteiten en de fantastische maaltijden (All Inclusive), zorgen ervoor dat jullie huwelijksreis onvergetelijk wordt. Daarnaast is er de mogelijkheid om een Premium Honeymoon pakket bij te boeken met allerlei romantische extra’s, een echte aanrader!

Biyadhoo Island Resort

Dit ‘down-to-earth’ resort bewijst dat jullie droom huwelijksreis niet altijd de hoofdprijs hoeft te kosten. Het schitterende rif (één van de mooiste riffen van de Malediven) ligt voor de deur van het Biyadhoo Island Resort, waar je heerlijk kunnen snorkelen of duiken. Eenvoud kenmerkt dit prachtige eiland, maar uiteraard zijn alle faciliteiten aanwezig om hier samen volop te genieten. Daarnaast weet het restaurant op het resort iedere dag weer verrukkelijke maaltijden te serveren!

Dit is slechts een kleine greep uit het prachtige aanbod van resorts op de Malediven. Meer te weten komen? Bekijk de prachtige resorts en honeymoonspecials van de Malediven!

Tenzing Travel

Reageren

Gerelateerde artikelen

De meest romantische bestemmingen van Europa

Op zoek naar de perfecte bestemming voor jouw huwelijksreis?

Dit zijn de mooiste huwelijksreisbestemmingen binnen Europa

Een onvergetelijke huwelijksreis: een op maat gemaakte rondreis door Australië en Nieuw-Zeeland

Gerelateerde bedrijven