East meets West « Huwelijk

East meets West

Aanvankelijk nog in de vorm van lange-afstandsrelatie (René moest op een gegeven moment weer terug naar Nederland) maar uiteindelijk zwichtte Momo volledig voor de charmes van de lange Fries en besloot ze hem te volgen. Een nieuw en spannend begin voor beiden dat al gauw in een huwelijksaanzoek resulteerde!

Trouwen in stadhuis Leiden
Hun bruiloft was in drie woorden kort maar krachtig. Ze hadden besloten om te trouwen in het historische hart van Leiden, waar ze allebei werken en wonen, en wilden een simpele bruiloft met familie en vrienden. Omdat de ceremonie 's middags zou plaatsvinden wilden ze 's ochtends wat 'geposeerde' foto's van hen samen voordat we naar het prachtige stadhuis zouden gaan. Voor ons als bruidsfotografen was dat natuurlijk geen probleem en het leek ons leuk om de fotosessie met beiden al wandelend door de historische binnenstad te doen. Er zijn vaak prachtige oude gebouwen, muurtjes, parkjes en andere dingen die geweldig goed als achtergrond kunnen dienen voor een mooi plaatje. Het feit dat het die dag ook markt was gaf ons ook mogelijkheden om daar iets mee te doen en omdat Momo en René wel in waren voor wat gekkigheid heeft dat een aantal grappige foto’s opgeleverd!

Emotionele momenten
De tijd vloog voorbij en voor we er erg in hadden moesten we haast op een drafje naar het stadhuis voor de huwelijksinzegening. De prachtige trouwzaal was het decor voor het tweede gedeelte van de bruidsreportage, die toen natuurlijk een iets ‘journalistieker’ karakter kreeg. Er waren volop mooie en emotionele momenten vast te leggen, en gelukkig kon Momo's familie in Japan alles via een laptop met camera volgen. Na de ceremonie en felicitaties zat het er voor ons al weer op, maar met de 'East meets West' reportage hebben we hopelijk laten zien dat ook met een beperkt aantal uren of budget je toch een mooie bruidsreportage en een prachtige herinnering aan je huwelijk kunt hebben!

Tekst & fotografie: Canoë & Mark, Defining Moments Photography

Reageren

Gerelateerde artikelen

Trouwen in februari: Haarlem Die-hards

To shoot or not to shoot

East meets West