Showtje « Huwelijk

Showtje

Bij deze ceremonies heb ik geen flauw idee welke of wat voor type mensen ik voor me ga krijgen. Het is altijd een verrassing maar ook altijd een enorme uitdaging om er wat bijzonders van te maken. Ik heb maar 15 minuten per ceremonie, maar ik ben van mening dat het dan wel 15 bijzondere minuten moeten zijn, waar het paar met veel plezier aan terug zal denken.  
De grote deuren van de trouwzaal gingen open en de bode begeleide het paar met de gasten naar binnen. Een kleine groep, zo’n 10 man, waarvan er 4 speciaal uit Maastricht over gekomen waren! Nog een extra drive om er wat leuks van te maken. 

Een ontzettend gezellig stel zat daar naar me te stralen. Het was dan wel een partnerschap, ze wilden elkaar toch wel graag het jawoord geven. Dus we maakten er een showtje van. Op het moment dat ik de man mijn vraag stelde, schoot hij helemaal vol. Zo mooi om te zien dat het hem zo ontroerde!
Buiten ontploften even later de partypoppers en werd er rijkelijk met rijst gestrooid. Ze hadden echt een bijzondere ceremonie gekregen.

Zo ook het tweede paar. Zij kozen voor de simpele versie. Geen jawoord, alleen het tekenen van de aktes. De gasten konden er duidelijk geen genoeg van krijgen, die bleven maar foto’s maken. Ook van de bode en mij, want, zo zei het partnerpaar, jullie zijn echt een “Dreamteam”. Een fantastisch compliment zo op de vroege maandagmorgen. Mijn werkweek kan niet meer stuk.
 

Andrea Schipper 
Andréa Schipper, www.iktrouwjou.nl


 Huwelijk.nl wijst jullie graag op de nieuwe site van Andréa: trouwambtenaren.nu.

Reageren

Gerelateerde artikelen

Trouwbureau Amsterdam opent haar ‘huwelijks’ deuren

Rituelen

Bijzonder dagje Amsterdam

Huwelijkse voorwaarden

Gerelateerde bedrijven